Ludia nechystá sa niekto študovať medicinu v Dánsku?
ahojte chcela by som sa spytať či sa niekto nechysta študovať medicinu v Dansku alebo či nevie o nejakej univerzite na ktorej sa da medicina v angličtine študovať :o)
ja co som pozeral aj som sa pytal viacerych ludi co s tym pracuju, tak vsade vyzadovali na medicinu aby si vdela miestny jazyk ci Dansko,Finsko, Svedsko atd...
@leilla medicinu nie, aj som sa pytal organizacie co sprostredkuva vsetky veci okolo toho a povedali, ze medicina nie...
jj veď @3 asi tomu prikladajú veľkú váhu... a ani ma to neprekvapuje, že to vyžadujú. ale stále má možnosť vyskúšať si ten 1-2 semestre v angličtine cez erazmus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to áno , lenže nikde nemôžem najst medicinu v angličtine (
no asi to predsa nebude až také ľahké, čo som pozerala... ale nie nemožné... » healthsciences.ku.dk/education/medic...
rok cez erazmus alebo iný výmenný program budeš študovať v angličtine, a ďalej môžeš pokračovať v dánčine.
@leilla medicinu nie, aj som sa pytal organizacie co sprostredkuva vsetky veci okolo toho a povedali, ze medicina nie...
jj veď @3 asi tomu prikladajú veľkú váhu... a ani ma to neprekvapuje, že to vyžadujú. ale stále má možnosť vyskúšať si ten 1-2 semestre v angličtine cez erazmus
myslím, že tak je to správne
ak by si bola tak dobrá ...moc by si mi tým pomohla ..
takze,krstna mi vravela ze v Kodani sa v pohode da