a úplne zo všetkých najviac neznášam jedno dievča z našej školy... ja by som ju najradšej ovalila s lopatou že na ty p*** namyslená chudera sprostá!!!!!!
Ludia proti rasizmu to je podla mna pičovina,media to priliš nafukuju a mnladí suhlasia len preto,že je to in a ani nevedia proti čomu vlastne su..AZEL dobry postreh.. Ja osobne nemám nič proti ludom inej národnosti ale to neznamena že som za multikulturalny štat.. už teraz by som najaradšej prikazala všetkym cigošom nech pracuju a nežiju v tom svinstve čo žiju a ak nie tak papa a tak isto by som vyhnala aj Madarov...Čo oni robia v našej vláde? Maju snad oni v Madarsku slovensku stranu? Ako to,že človek sa nedohodne vo vlastnej krajine? Nemaju ani trochu hamby ked nevedia po slovensky ani ceknut ale pekne si tu žiju a ešte by bojovali za svoje prava..ako ta .. Malinova...zbytočne nafuknuta afera a pritom je jasne že si to všetko vymyslela... a ludia proti rasizmu sami obhajuju votrelcov! fuck Bytie černochov alebo aj slušnych ciganov je niečo ine a to je zle ale to čo si oni dovoluju... pre človeka je prirodzene že je lojalny,od praveku sa ludia biju o uzemie a ked si ho životami svojich ludi ziskaju tak si tu nechaju srat od Rómov? Ludia su rozny,národnostne odlišní sprtávaním,zvykmi,ved to sami dobre viete a s druhými sa tažšie vychádza..prečo by sme to mali tolerovat? Niesme ako Amerika,máme svoje zvyky a historiu..ked sa pomiešaju kultury vznike velky chaos,zničilo by sa umenie,jedinečnost národov a všetko...
myslím, že ludia proti rasizmu nie je blbosť! Všetko potrebuje aj nejaký ten svoj protipol. A pokial budu rasisti budu aj ludia proti rasizmu. Má to tak proste byť ... a dobre tak
Amrafel: Ano? tak mi povedz jednu krajinu kde to tak funguje,jednu kulturu ktora sa tym že si pustila k sebe inu kulturu zdokonalila? Hm? Mixelle: Hej? A čo také úžasné tí "ludia proti rasizmu" robia? Čo sa zmenilo odkedy sa založil tento spolok?
Normálny človek nezbije černocha len preto,že je čierny.. naopak normalny človek vie,že nie je normálne ked pride na južne slovensko tak tam nepočuje svoju rodnu reč aj ked je vo svojej krajine...
Podla mna LPR ako organizácia je totálna kravina. Ano, suhlasím, ze kedze su rasisti, treba aj nejaký protipol. Ale LPR nie je moc dobrý príklad.
clenovia su emáci, alebo iní pubertáci, ktorí su tam len preto, ze je to cool a super a nejaká akcia LPR je pre nich len ozieracka. teda nie pre vsetkých, ale minimálne pre jedného ktroeho poznam ano. A takých bude viac.
Potom, co urobili LPR? Raz za cas je nejaka akcia, kde je koncert a neviem co, kde sa ale nikto nic nové nedozvie, nic sa nepovie, nic sa nikto nenaucí. Podla mna by mali robit osvetu proti rasizmu, mladí ludia by sa mali učiť o historii, o tom čo vlastne ten rasizmus, ci nacizmus je. lebo vacsina to nevie. A potom si utvorit vlastný názor.
Ano, vedia vylepit nejaké nálepky, plagáty, zorganizovať koncert alebo neviem čo, s malou účasťou, alebo spraviť pomník obetiam neonacizmu. To je síce úžasné... ale od založenia LPR sa absolútne nič nezmenilo.
ludia proti rasizmu.........podla mna je fajn ze to aspon existuje aj ked myslim ze nic dokopy nerobia,hmmmmmmm,ale myslienka je pekna...........no len myslienka nestaci
inak suhlasiam a Arya........aj ked niektori pubertaci ktori su clenmi to myslia fakt vazne,takze nehadzat do jedneho vreca vsetkych
Ti su schopni povedat na kazdy priapad, ze to zacal biely. Je mi z nich na grc. Tvara sa ako svatuskari, ale vzdy stoja na strane inej farby aj bez toho aby si overili o co ide. Nehovoriac o tom, ze clovek sa pomaly boji branit aj ked je v prave, lebo vsetci tito "farebni" sa hned ohanaju rasizmom...
Nechapte ma zle, nemam nic proti ciernym, ryzakom atd. Ale neznasam ked niekto znuziva svoju farbu a postavanie - vid cigani.
najcastejsie su to romovia, ale aj biely su taky... nemam nic proti cernochom, aziatom, cerveny, zltym ci akym vselijakym ludom Vsetci sme si rovny ale vadia mi ludia ako vacsina romov v osadach... takze nie som rasista
Ludia proti rasizmu,dobre, keď sme všetci taký rovnaký...vezmite si nejakú 12 početnú cigánsku rodinku domov, pomôžete im hneď 2x a všetci budú spokojný. Nemám rád tieto reči, že sme každý rovnaký,lebo to tak proste nieje.
Na Slovensku podľa mňa rasizmus až tak rozšírený nie je.Je tu šírená nenávisť voči istým etnikám /cigošom a iné/ ale nevychádza z farby pleti ale z konkrétnych skutkov spôsobom žitia. Túto organizáciu by som nazval hocijako ináč niekedy jej ani neviem prísť na meno len nie Ľudia proti rasizmu ale skôr Ľudia proti zdravému rozumu. Ak sú takí odhodlaní bojovníci prečo neriešia čierny rasizmus ked skupiny cigánov napádajú bielych len preto že sú gádžovia ako v trebišove kde okradli a zbili mladú študentku so slovami MI TU BUDEME AJ TAK RAZ VLÁDNUŤ aké bolo ich vyjadrenie ? ´´bOL TO OJEDINELÝ PRÍPADA NEMIENIME TO KOMENTOVAŤ´´ A aké stanovisko ste zaujeli vtedy keď cigoši rabovali potraviny a skoro na smrť dobyli predavačov ? -NEMIENIME TO KOMENTOVAŤ ale ak s tým niekto niečo chce spraviť už je len dutý hlúpy nácek aaaah ale to je už o inom prečo nevzdelávajú negroch nech to niekam dotiahnu nerobia nejaké programy ktoré by sa im pomohli vsunúť do normálneho života a nech nie sú spoločnosti na obtiaž a takisto nech neslúžia ako objekt rasizmu takisto môžu začať propagovať sterilizáciu žien neviem čo táto organizácia dosiaľ dokázala okrem zosmiešnenia holohlavých ľudí a zvyšovania im testosterónu náckom v krvi svojími urážkami , ktorý si potom len musia na niekom vybiť . Čiže z toho usudzujem L.p.R do toho.prajem mnoho ďalšich pracovných úspechov.
Podla mna by rasizmus nebol taky rozsireny,keby sa aj nase organy stavali ku kazdemu rovnako. Napriklad, mas socialne slabsiu rodinu bielych a cigansku rodinu.No a ktora asize dostane novy byt a podporu? ... Alebo vcera bol Svetovy den romov. Dpč? Preco nieje Svetovy den bielych? .. aj toto je rasizmus,ale to je v pohode,pretoze to nieje nic proti ciganom a podobnym sketam.
Je jasne,ze sa isty ludia zacinaju citit ukryvdeny a tak maju rasove predsudky. Kebyze ze kazdy sprava ku kazdemu rovnako,ale teraz nemyslim obcanov,ale aj organizacie,razismus nieje tak rozsireny.
lol arya.. poznala som odtial par ludi a nezazila som tu "ozieracku" ako spominas.. a ked si myslis ze je to cool.. dievca sa prebud .. co je na tom cool ked si niekto da tricko lpr a na druhy den ho zmlatia?
lpr je ale naozaj bezpredmetne.. kaydy nazor ma svoje opodstatnenie..
nemam rada rasistov... ale v kazdom cloveku sa ukryva kusok rasistu je to tak aj ked si to mnohy mnoho krat nechcu priznat ale kazdemu niekto vadi... ale jasne ludia by sa nemali odsudzovat....
prikláňam sa k všeobecnému názoru...LPR ako organizácia dokázala akurát to, že sa o všetkom viac hovorí, čo tiež nie je na zahodenie, lenže mohli by sa možno inak snažiť robiť svoju prácu. však keď sa človek pozrie na plagát "postaraj sa o svojho lokálneho nácka" s logom LPR, tak si skôr povie, že ide o skupinku pubertánych ľavičiarov, čo svojim spôsobom vedú boj proti ultrapravičiarom. to je presne ako plagáty s embryom - vytvorí to u ľudí opačný efekt. ja už som bola na jednej ich akcii, bol to koncert, kde akurát pár ľudí behalo v ich tričkách...
Nechcem vytahovat staru temu, ale Amrafel chlapce, ty si ma rozosmial az ma boli brucho.
Trepes uplne hluposti pricom o danej teme nemas ani zakladne vedomosti, tak prosim ta nerob mudreho.
Prosim, povedz mi akym sposobom sa miesala kultura v starovekom Rime. Ta kultura patri medzi najjednotnejsie v ludskej historii. Rim si podmanoval ine kultury a menil ich na svoje vyse 2000 rokov. Znicili Kartaginsku kulturu, Etrusku kulturu a nevedeli sa zmierit s tym, ze nevedeli porazit Keltsku kulturu, tak z ich uzemia nedobrovolne odtiahli.
V starovekom Grecku zasa vnik respektive miesanie novej kultury znamenal zanik tej doterajsej, Minojska kultura zahubila Kyklandsku, Mykenska kultura zahubila Minojsku.
V starovekom Egypte znamenalo dobytie Egyptu hyksoskymi kmenmi potacanie Egyptskej kultury na dlhe desatrocia, ziadne krasne spoluzitie tychto dvoch kultur.
Neviem preco mas pocit ze by sa prave v Holandsku a Britanii miesali kultury, obe tieto krajiny patria k pomerne co sa tyka politiky aj kultury, stabilne krajiny so silnou tradiciou.
Amerika nema kulturu, cize tam sa nema co miesat.
Milujem takych loserov ako ty co si vymyslaju ptakoviny aby vyzerali husto. Nabuduce aspon sformuluj vetu aby neznela ako od 12 rocneho decka.
Inak teraz k teme, ludia proti rasizmu su srandovni. su to prilis velki uboziaci, aby sa zmohli na nieco hrdinskejsie ako je lepenea skaredych nalepiek a sprejovanie po stenach. Su to fetaci ktorych asi matky malo objimali ked boli mali tak sa teraz musia druzit do nejakej organizacie, ktora je kvazi spolocensky prospesna pri com akurat robia slaboduchym obhajovanim ciganov za akychkolvek okolnosti hambu bielym ludom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
som rasistka? nie, však?
kazdy niekoho neznasa ze?
ten program "ludia proti rasizmu" (teda mylim ze myslis to vystupenie pre mladez ) sa mi velmi pacilo
Normálny človek nezbije černocha len preto,že je čierny.. naopak normalny človek vie,že nie je normálne ked pride na južne slovensko tak tam nepočuje svoju rodnu reč aj ked je vo svojej krajine...
clenovia su emáci, alebo iní pubertáci, ktorí su tam len preto, ze je to cool a super a nejaká akcia LPR je pre nich len ozieracka. teda nie pre vsetkých, ale minimálne pre jedného ktroeho poznam ano. A takých bude viac.
Potom, co urobili LPR? Raz za cas je nejaka akcia, kde je koncert a neviem co, kde sa ale nikto nic nové nedozvie, nic sa nepovie, nic sa nikto nenaucí. Podla mna by mali robit osvetu proti rasizmu, mladí ludia by sa mali učiť o historii, o tom čo vlastne ten rasizmus, ci nacizmus je. lebo vacsina to nevie. A potom si utvorit vlastný názor.
Ano, vedia vylepit nejaké nálepky, plagáty, zorganizovať koncert alebo neviem čo, s malou účasťou, alebo spraviť pomník obetiam neonacizmu. To je síce úžasné... ale od založenia LPR sa absolútne nič nezmenilo.
inak suhlasiam a Arya........aj ked niektori pubertaci ktori su clenmi to myslia fakt vazne,takze nehadzat do jedneho vreca vsetkych
.,.jedna kamoska ma celkom vyssoiu poziciu a ta to myli wazne nahodou.nehadzat vsetkych do jedneho vrecaa..
A ked su tam aj "normálni",nie pubertaci čo neviedia ani o čo ide,tak by mohli s tymi ostatnymi niečo urobit nie?
Ti su schopni povedat na kazdy priapad, ze to zacal biely. Je mi z nich na grc. Tvara sa ako svatuskari, ale vzdy stoja na strane inej farby aj bez toho aby si overili o co ide. Nehovoriac o tom, ze clovek sa pomaly boji branit aj ked je v prave, lebo vsetci tito "farebni" sa hned ohanaju rasizmom...
Nechapte ma zle, nemam nic proti ciernym, ryzakom atd. Ale neznasam ked niekto znuziva svoju farbu a postavanie - vid cigani.
najcastejsie su to romovia, ale aj biely su taky... nemam nic proti cernochom, aziatom, cerveny, zltym ci akym vselijakym ludom Vsetci sme si rovny ale vadia mi ludia ako vacsina romov v osadach... takze nie som rasista
ja som RASISTIK
Amrafel:N len ako grecko a rim dopadli....+USA je teda len pekny priklad totalna dekadencia
Je jasne,ze sa isty ludia zacinaju citit ukryvdeny a tak maju rasove predsudky. Kebyze ze kazdy sprava ku kazdemu rovnako,ale teraz nemyslim obcanov,ale aj organizacie,razismus nieje tak rozsireny.
lpr je ale naozaj bezpredmetne.. kaydy nazor ma svoje opodstatnenie..
teda az na to byt cool
Trepes uplne hluposti pricom o danej teme nemas ani zakladne vedomosti, tak prosim ta nerob mudreho.
Prosim, povedz mi akym sposobom sa miesala kultura v starovekom Rime. Ta kultura patri medzi najjednotnejsie v ludskej historii. Rim si podmanoval ine kultury a menil ich na svoje vyse 2000 rokov. Znicili Kartaginsku kulturu, Etrusku kulturu a nevedeli sa zmierit s tym, ze nevedeli porazit Keltsku kulturu, tak z ich uzemia nedobrovolne odtiahli.
V starovekom Grecku zasa vnik respektive miesanie novej kultury znamenal zanik tej doterajsej, Minojska kultura zahubila Kyklandsku, Mykenska kultura zahubila Minojsku.
V starovekom Egypte znamenalo dobytie Egyptu hyksoskymi kmenmi potacanie Egyptskej kultury na dlhe desatrocia, ziadne krasne spoluzitie tychto dvoch kultur.
Neviem preco mas pocit ze by sa prave v Holandsku a Britanii miesali kultury, obe tieto krajiny patria k pomerne co sa tyka politiky aj kultury, stabilne krajiny so silnou tradiciou.
Amerika nema kulturu, cize tam sa nema co miesat.
Milujem takych loserov ako ty co si vymyslaju ptakoviny aby vyzerali husto. Nabuduce aspon sformuluj vetu aby neznela ako od 12 rocneho decka.
Inak teraz k teme, ludia proti rasizmu su srandovni. su to prilis velki uboziaci, aby sa zmohli na nieco hrdinskejsie ako je lepenea skaredych nalepiek a sprejovanie po stenach. Su to fetaci ktorych asi matky malo objimali ked boli mali tak sa teraz musia druzit do nejakej organizacie, ktora je kvazi spolocensky prospesna pri com akurat robia slaboduchym obhajovanim ciganov za akychkolvek okolnosti hambu bielym ludom.