som z toho paf....ale musí to byť krásna škola, estetika musí byť niečo pekné filozofické, zaujímajuce sa estetičnosťou zmyslov človeka.............filip
@nixxina btak po prve, estetike nie je len predmet v skole, ale aj veda o krase, je to predmet o umeni- o hudbe, o obazoch, knihach, filmoch, drame, divadlu.. a po druhe, s inymi odbormi ako archivnictvo, dejiny umenia, andragogika, kulturologia a ine, s tym sa asi tiez pracuje v tom istom fachu v dnesnej dobe je uplne jedno,co clovek vystuduje.. hlavne, ze na vystudovane.
a je to jedno, moj bratranec ma prirodne vedy a robim v NBU napr. a neviem co ma enviromentalistika s bezpecnostnym uradom a takych prikladov je mrte.. navyse ja chcem byt zurnalistika, a to sa da s estetikou robit tiez.
alebo co tak asi robia absolventi socialnej antropologie, a pod. ani jeden nerobi to, co vystudoval, moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a je to jedno, moj bratranec ma prirodne vedy a robim v NBU napr. a neviem co ma enviromentalistika s bezpecnostnym uradom a takych prikladov je mrte.. navyse ja chcem byt zurnalistika, a to sa da s estetikou robit tiez.
alebo co tak asi robia absolventi socialnej antropologie, a pod. ani jeden nerobi to, co vystudoval, moj nazor