Pravdepodobne ma čaká toto vyšetrenie a bojím sa toho ako čert kríža...máte s tym niekto skúsenosti? Boli to? + prekonal niekto z vas zápal mozgových blán-meningitídu? Zevraj sa vtedy cítim ako pri chrípke s malými rozdielmi dakujem
Bol som dvakrát v rozmedzí troch mesiacov. Kamoš robil výskum z neurológie a potrebovali zopár vzoriek toho mozgomiechového moku. Samotný zákrok bol v pohode. Potom si ma nechali v nemocnici 24 hodín na pozorovanie. Musíš len ležať a piť vodu. Po prvom zákroku keď ma prepustili z nemocnice, tak som šiel hned večer na pivo. Telo absolútne nijak nedávalo najavo, že sa niečo stalo. Všetko bolo v poriadku. Po druhom zákroku to bolo iné. Po prepustení z nemocnice som sa 6 dní nemohol vystrieť. Ak som si varil alebo šiel na WC, vždy som bol v predklone zohnutý. Akonáhle som sa vyrovnal, prišli silné tlaky do hlavy a bolesti. Čiže som 6 dní strávil v posteli Pozeral som filmy, chatoval, internetoval Kým som ležal tak bolo všetko okej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme