Dopočul som sa o údajných pochybných či dokonca podvodných praktikách tejto spoločnosti.
Na druhej strane, túto firmu som našiel uvedenú aj na stránkach Telekomu, ako jednu z jeho partnerských spoločností, ako zas Luna Company sama uvádza na svojich
Ja som pre túto spoločnosť pracovala. Ale to bolo v lete cez prázdniny a vtedy sa to volalo Luna Bratislava ale to je to isté. Nerobila by som pre nich, bola som tak 3 dni kým som zistila ako to funguje. A nedávno som si ich googlila a teraz sú zadlžený a na toho šéfa sú písané exekúcie. Takže kašli na to.
za málo. Ináč ale vieš že sa pracuje vo "forme" door to door. Chodíš po domoch alebo firmách a ponúkaš im niečo.
Ja som sa tak hlásila na miesto asistentky a som myslela že budem pri PC robiť a robiť šéfkovy kávičky a v papieroch sa ondiť a on ma povláčil po celej BA a chodila som po každej firme a šéfko dosť ojebával tých ludí tak som radšej cúvla s toho lebo čo keby tak ojebával aj mňa. Strašne klamal a ani pri tom nežmurkol. Ale ináč šéf pohoďák príjemný človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@fartgas práve dnes ma pozvali na pohovor. Na to som volal do Telekomu, aby som si ich overil a vraj s nimi ako partnerská spoločnosť problém nemajú.
Každopádne, asi cuknem. A dík.
Ja som sa tak hlásila na miesto asistentky a som myslela že budem pri PC robiť a robiť šéfkovy kávičky a v papieroch sa ondiť a on ma povláčil po celej BA a chodila som po každej firme a šéfko dosť ojebával tých ludí tak som radšej cúvla s toho lebo čo keby tak ojebával aj mňa. Strašne klamal a ani pri tom nežmurkol. Ale ináč šéf pohoďák príjemný človek
No, tak ak sú tam takéto praktiky, asi je dobré držať sa ďalej, človek ešte na to môže doplatiť.
Aspoň mzda, ktorú uvádzajú, platila, resp. aj v takom rozsahu?
A jak si dopadol ??