Chcela by som varovat ludi pred podvodnikom, ktory vystupuje na instagrame pod nickom luxfashion_sk a akoze predava znackove veci. Peniaze si nechava posielat na ucet SLSP pisany na meno Kristina Sulimancova, som v spojeni s dalsimi oklamanymi ludmi
Chcem len vystrihat dalsich ludi, ktorych by mohol oklamat na pribeh ze je v Rakusku a potrebuje si vybrat peniaze aby sa nenechali podviest lebo svoje peniaze uz nemusia vidiet. Ak ste sa predsa len nechali oklamat napiste komentare pod jeho fotky, ze nech sa vam ozvu dalsi oklamani a rieste to na policii! Je to hajzel ktory okrada ludi
tak to dopada ked ludia veria pofidernym bazarom na instagrame.
“ziadne fejky nepredavame!!”
to uz ozaj radsej dajte follow plackovej, tam si mozno vyhrate nejaku gucci kabelku.
@desire2 inak vieš o tom že si práve spravila trestný čin?
To že účet je písaný na hento meno ešte neznamená že s tým podvodom niečo má. Možno si necháva peniaze posielat na účet nejakej kamarátky ktorej povedal uplne iný príbeh.
A ty si bez toho aby bola daná osoba právoplatne odsúdená zverejnila jej meno v spojení s trestným činom čím si porušila prevenciu neviny a ona by ta mohla zažalovať za hanobenie mena.
@vsakpredsajaa napisala som, ze si nechava na ten ucet posielat peniaze, nie ze je to priamo ona, vystupuje totizto ako chlap.. kazdopadne neviem, ako ta napadlo hned tu osobu branit myslim si, ze dobre vie, ake peniaze a nemale sumy (od 200 eur vyssie) jej chodia na ucet... ja by som v zivote na svoj ucet nedovolila posielat peniaze, s ktorymi nemam nic spolocne a ktorych povod by som nevedela. Podvedeny clovek ma ako prvu a jednu z mala moznosti v danej situacii a sice stornovat platbu v banke, cim sa posle vyzva na vratenie platby majitelke uctu.. ja by som ucet vedeny na svoje meno urcite neprepozicala ziadnemu kamaratovi na pachanie trestneho cinu neopravneneho obohacovania sa na ludoch takze aj ona je spolupachatelka
@vsakpredsajaa a nerob prosim ta este z obete ktoru tato dvojica okradla este neviem aku klamarku alebo dokonca pachatelku trestneho cinu.. snazim sa len vystrihat dalsich ludi, aby nenaleteli, stat sa to moze aj tvojej priatelke ci kamaratke alebo mamine a svoje peniaze uz v zivote neuvidi ale ocividne za dobrotu na to rotu akovzdy
Pozor zmenil si meno na fashion_luxury_slovakia !!! A bude si ho pravdepodobne menit dovtedy, kym nepride na to, ze by mal ludom povracat ich peniaze a nemusel by sa hanbit za seba a za to co robi a premenovavat sa milionkrat!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
“ziadne fejky nepredavame!!”
to uz ozaj radsej dajte follow plackovej, tam si mozno vyhrate nejaku gucci kabelku.
To že účet je písaný na hento meno ešte neznamená že s tým podvodom niečo má. Možno si necháva peniaze posielat na účet nejakej kamarátky ktorej povedal uplne iný príbeh.
A ty si bez toho aby bola daná osoba právoplatne odsúdená zverejnila jej meno v spojení s trestným činom čím si porušila prevenciu neviny a ona by ta mohla zažalovať za hanobenie mena.
a ziadneho tr. cinu sa nedopustila, nikoho neosocila...