snowboardovať na Solisko,Krahule a inak do Poľska (Krynica a Chyrowa ) ale tam to vždy končí hádkou s nejakým debilným Poliakom a ešte potom tie malé strediská okolo môjho bydliska oo už sa teším
také lacnejšie lokálne strediská, maximálne donovaly alebo veľká rača tak raz do roka.
naši nelyžujú, začala som sa lyžovať z vlastnej iniciatívy až ako takmer dospelá, platím si to z vlastného a tak, ani skibusom sa niekam trepať neni nič moc... síce, trochu sa mi otvorili možnosti odkedy mám auto, ak zoberiem viac ľudí. ale v alpách ani nikde v zahraničí som sa ešte lyžovať nebola.
tam kde ma naši vezmú
ale buď len niečo miestne, alebo strediská v Poľsku kúsok od hraníc, napr. Krynica, príp. Oravice sú dosť fajn lebo sa tam dá aj kúpať v teplej vode a váľať po snehu v plavkách a chata je kúštik od svahu a tam asi idem tohto roku keď ma nevyhodia zo školy a sa dosť teším ááá
Chodím najradšej na Spálenú dolinu. Je to jednoducho naše stredisko, kde to silno ľúbim
Poprípade do Oravíc pretože to je tiež naše a silno to tam tiež ľúbim. Je TOP bývať v horách ♥
@marek15693 neviem, mňa to akosi nikdy ani nelákalo vyskúšať z lyžiarskeho som sa vždy nejak uliala, s rodinou tiež nikdy nikam nechodievame, čiže ani lyžovať.. s kamarátmi tiež nechodím, oni aj ak idú, tak vedia, že mňa je zbytočné volať..
@laurikaaa zase podrobnosti si nepamätám + keďže ja neplatím ani nešoférujem zväčša, tak je pre mňa viac dôležitý stav snehu ale myslím si že vyskúšať nové stredisko nikdy nie je na škodu
@marek15693 uz nelyzujem, asi posledne 3 roky. zistil som, ze na Slovensku je to lyzovanie brutalne predrazene. a do Alp sa mi kvoli tomu chodit nechce. zacal som bezkovat. je to zadarmo, ovela vacsia sranda, navyse dobre cvicenie, spolocenskejsi sport - na bezky mozte ist partia, kym na lyziach ste spolu akurat tak na lanovke a v bufete.
@laurikaaa Vitanova je popravde uplna sračka bývam v dedine vedľa a do vitanovej sa chodím lyžovať ale čo raz idem na nové strdisko to ma to v tej Vitanovej menej baví. Ak sa chodíš lyžovať ku nám na oravu tak kvalitou je naj Spálena istotne a potom ja veľmi obľubujem Ski zábava hruštín Cenovo je na tom veľmi dobre a aj kvalita svahu je uplne bombasticka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale urobím reklamu
rittemberg spisska nová ves ,krompachy plejsy, porac, levocska dolina,
naši nelyžujú, začala som sa lyžovať z vlastnej iniciatívy až ako takmer dospelá, platím si to z vlastného a tak, ani skibusom sa niekam trepať neni nič moc... síce, trochu sa mi otvorili možnosti odkedy mám auto, ak zoberiem viac ľudí. ale v alpách ani nikde v zahraničí som sa ešte lyžovať nebola.
ale buď len niečo miestne, alebo strediská v Poľsku kúsok od hraníc, napr. Krynica, príp. Oravice sú dosť fajn lebo sa tam dá aj kúpať v teplej vode a váľať po snehu v plavkách a chata je kúštik od svahu a tam asi idem tohto roku keď ma nevyhodia zo školy a sa dosť teším ááá
Chodím najradšej na Spálenú dolinu. Je to jednoducho naše stredisko, kde to silno ľúbim
Poprípade do Oravíc pretože to je tiež naše a silno to tam tiež ľúbim. Je TOP bývať v horách ♥