@h8u som dve talkshow s nou videl a stacilo mi, zle mi bolo z nej, ja som myslel vzdy ze je v pohode ale je to egocentricka preafektovana pica, lady gaga je oproti nej o par tried normalnejsia
ach bože, tieto potreby stanoviť podľa že vraj objektívnych kritérií, kto je najkrajší na svete, akoby sa o dalo... by ma zaujímalo, koľko Afričanov by o ňu zavadilo pohľadom.
odjakziva som neznasal knihy a filmy o Harrym Potterovi, ako aj celu to maniu okolo tych hercov, takze asi sa ani na nu neviem pozerat objektivne, ale...
...podla mna nie je nicim mimoriadna a prilis zaujimava. je kopec znamejsich aj neznamejsich dievcat a zien, ktore su krajsie. a to ani nemusia byt celebrity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
videla som XY lepších ksichtov
...podla mna nie je nicim mimoriadna a prilis zaujimava. je kopec znamejsich aj neznamejsich dievcat a zien, ktore su krajsie. a to ani nemusia byt celebrity.
ako neni skareda ale hovrit o najkrajsej tvari sveta je snad trochu odvazne ... a vobec nikdo nema najkrajsiu tvar na svete