ak je dôvera a trpezlivosť na oboch stranách tak perspektívu má, ale nesmie to byť stále len láska na diaľku... musia sa robiť postupné kroky k tomu, aby tá diaľka neskôr vo vzťahu vôbec nebola...
zažil som niečo také,ale nemalo to veľký význam..tam musí byť veľmi veľká dôvera,že ten druhý ťa nepodvedie...no a tiež to závisí od diaľky..ak je to pár KM tak má to perspektívu,ak je veľká,tak väčšinou nie
Ak maju obaja dostatocny prisun penazi aby sa mohli navstevovat, tak dialka nie je problem.. A teraz nemyslim dialku BA-KE. To je 45 minut lietadlom, to sa za dialku neda povazovat.
ja už by som nechcela :/ ... zbláznila by som sa z toho, aj teraz mám dosť, keď je len 35 km odo mňa, ešteže do Košíc musím cestovať kvoli autoškole a budem tam chodiť do školy, inak aj toto by už napiču bolo ... a nie ešte pár stoviek km, skúsila som, nevydržala som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale to je podľa mňa jeden z mála vzťahov, čo tak skončia
asi taku, aku ma laska cez ulicu. nezalezi to od vzdialenosti moc, in the end ked sa nechce, tak sa najde dovod vzdy
ale ked take hlupe detske vztahy tak aj vzdialenost par km dokaze narobit vela trapenia..