Ahojte. Chcela by som sa spýtať na váš názor, pretože mám dobrého kamaráta, s ktorým si dobre rozumiem. Teda rozumeli sme si, ale teraz sa niečo deje a nezdá sa mi to. Možno si to namýšlam, ale možno je to aj tým, že ma má radšej ako si myslel. Neviem. Ni
@Alibabka1212 : Ja osobne som zastanca toho, ze medzi chalanmi a dievcatami (ked sa aspon jeden z tych dvoch toho druheho vnima ze je pekny) neexistuje TRVALE kamaratstvo. Moze byt dlhotrvajuce, ale ja osobne si myslim ze neexistuje vecne.
A ohladom tvojho problemu, ak o neho nemas zaujem aky si myslis ze on ma o teba, tak mu to povedz priamo, ak sa chces zachovat korektne. Prinajhorsom sa mylis a len ti to bude trapne.
ja osobne ked som spity tak nemam zabrany lebo mi je to jedno...sarmom a humorom priam srsim DD....horsie je na druhy den, ked si nepamatam uplne vsetko...
Preto som si dal teraz na polroka pauzu od chlastu a to nie z dovodu, ze by sa mi nepacilo byt sarmantnym naliatym chalanom DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A ohladom tvojho problemu, ak o neho nemas zaujem aky si myslis ze on ma o teba, tak mu to povedz priamo, ak sa chces zachovat korektne. Prinajhorsom sa mylis a len ti to bude trapne.
ja osobne ked som spity tak nemam zabrany lebo mi je to jedno...sarmom a humorom priam srsim DD....horsie je na druhy den, ked si nepamatam uplne vsetko...
Preto som si dal teraz na polroka pauzu od chlastu a to nie z dovodu, ze by sa mi nepacilo byt sarmantnym naliatym chalanom DD