Keď sa vzťah ukončil za určitých okolností, mali ste problém , alebo cítili ste že síce sa vám niekto ďaľší páči (alebo aj viaceri/é) ,ale nemilujete ho alebo nedokážete ho mať tak radi/y ako ste mali radi/y niekoho iného.
Viem je to trochu komplikované a
pokial si niekoho realne miloval, tak to nezmizne lusknutim prsta
cize nazvala by som to niecom uplne normalnym a vobec to nevidim ako problem, lebo dokial niekoho milujem, tak to znamena, ze pre ineho miesto aj tak nemam
Hej. Najprv som sa zaľúbila do ženy, odmilovať sa trvalo rok a pol, potom do chlapa, odmilovávam sa dodnes. Verím, že nič také ma už nikdy nečaká akože samotný vzťah bol super, ale za toto mi to fakt nestojí
Myslím že pri úprimnej láske je to tak u každého, bez ohľadu nato či rozchod dôvod mal alebo nemal, lebo keď niekoho miluješ, tak bezhranične... môže ti akokoľvek ublížiť, môže ťa od neho/nej odhovárať celý svet...proste ty tú osobu miluješ...
A paradox je že pri ukončení vzťahu/nešťastnej láske aj časom stále myslíš len na tie pozitíva čo ste spolu zažili/ktoré tá osoba mala a pred tým zlým zatvárame oči, akoby sme zabudli nato ako nám tá osoba ublížila a že to bolo chtiac! (Väčšinou)
Treba si uvedomiť vlastnú hodnotu.
Keď som mala takéto obdobie jedna osoba mi povedala "pro jedno kvítí slunce nesvítí" vtedy som tú vetu nenávidela...no je to tak
ja som to uz vzdala, to ze milujem som sa snazila potlacat, ale uz som to prijala ako to je a snazim sa s tym zit.. a som vdacna osobe ktora ako jedina vo mne dokazala prebudit tento cit, hoci uz neobetovany..preco s tym zapasit? ved stale je to krasne..
Keď už s niekym nieste , on vás už rád nemá tak ako vy jeho , a síce ste spoznali nových ľudí ale nieje to také ako to bolo vtedy , čo znamená že nieste zamilovaný... A keď vám hlavou prebleskne myšlienka "aké to bolo sním" tak viete že ho stále milujete.
Mne sa stala taka vec ze clovek ktoreho som strasne lubila moja prva a prava laska sa somnou rozisla pricom sme nemali az take problemy a bol to sok strasny. Dlho som ho presviedcala ale nakoniec clovek uz nema silu a rezignovala som lebo mi to strasne ublizovalo tak som sa s tym zmierila a spametavala som sa. Nenavidela spominala proste rozchod a po troch mesiacoch ked uz som bola odlaskovana mi napisal ze to kazdy den strasne lutuje a tak . ja som mu dala sancu to zmenit a ubehlo uz vela casu odvtedy. ale podstatne co chcem napisat je ze teraz citim ten roozdiel ake je to niekoho bezhranicne lubit a ake je to mat len rad . ze aj ked nam teraz je.spolu dobre ten clovek mi nechyba,nelubim ho,netuzim po jeho objatiach ako predtym. proste to srdce nevie len tak zabudnut z casti som aj rada preto pretooze som nezavisla od nikoho ale je mi aj luto lebo milovat a byt milovany jr najkrajsie co moze byt,napriek tym problemom ktore to obnasa.
@badgrl pekne si to napísala. prvé mesiace sú najhoršie to áno. mne trvalo 3 roky, kým som sa cez to preniesol. a mám pocit, že kým si nenájdem iného človeka, ku ktorému budem cítiť to, čo som cítil predtým, tých pocitov sa nezbavím nikdy úplne. stačí jedna blbá asociácia (film, fotka, rozhovor, čokoľvek) a hneď sa vraciam do minulosti. a aj keď som už dosiahol ten stav, kt. si opísala - t.j. toho človeka už nemilujem, mám ho rád ako kamaráta ( s tým, že sa už nestretávame) ešte stále na mňa prídu chvíľkové stavy a s nimi aj úplne iracionálne pocity, keď niečo vnútri sa chce predrať von a presvedčiť ma o tom, že ju ešte stále milujem, ale hlava nepustí a viem, že je to len ilúzia... a práve pre toto sa neviem odmilovať a znovu sa zamilovať. zacyklil som sa :letim:
@bullet1302 ďakujem . tri roky je fakt strašne dlhá doba . súhlasím s tým , že úplne sa odpútaš až vtedy ,keď sa znova zamiluješ . tie slabé chvílky, ktoré občas prežívaš podľa mňa nie sú spôsobené tým , že ti chýba ten človek ale tým , že ti chýbajú veci čo ste spolu prežívali . držím palce do budúcnosti
ano mam problem odmilovat sa, tam treba len čas, nič iného a potom to prejde, pri bývalom som neverila, že sa niekedy odmilujem, mala som pocit, že budem zamilovaná stále, ale prešlo ma to...síce to v sebe nemám ešte úplne spracované, ale po roku a pol cítim, že už sa z n eho neposerem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
cize nazvala by som to niecom uplne normalnym a vobec to nevidim ako problem, lebo dokial niekoho milujem, tak to znamena, ze pre ineho miesto aj tak nemam
@3
A paradox je že pri ukončení vzťahu/nešťastnej láske aj časom stále myslíš len na tie pozitíva čo ste spolu zažili/ktoré tá osoba mala a pred tým zlým zatvárame oči, akoby sme zabudli nato ako nám tá osoba ublížila a že to bolo chtiac! (Väčšinou)
Treba si uvedomiť vlastnú hodnotu.
Keď som mala takéto obdobie jedna osoba mi povedala "pro jedno kvítí slunce nesvítí" vtedy som tú vetu nenávidela...no je to tak
hovorím ako "on"(človek)
Zdieľam tvoj názor ... :3 :/
Kto pozna toto?