Najprv choď k lekárke, nech Ťa vyšetrí, depresie nie sú hanba. Potom nech Ti predpíše nejaké lieky ona, v žiadnom prípade, NIKDY neber antidepresíva tak, ako chceš Ty. Nechaj to na lekárku, ona vie čo robí.
@audbjorg - jasné, veď ja som v pohode . ja len hovorím, že radšej choď k lekárke, ako samovoľne ber lieky na depresie. Je to nebezpečné, predsa to nie je Panadol...
lekárke, ne psychológa si myslel? čo mu môže pomôcť lekár? moja mama niečo berie idem sa skočiť na to pozrieť......aha PERSEN ale ten je skvor na ukľudnenie, ani sa nečudujem že to berie :-d
@ghalantas ale preco, ved ked su na volny predaj, tak preco nie? spolubyvajuca mala nejake homeopaticke na izbe ale hovorila ze to vobec neucinkuje ta som chcela vediet ci ma dakto skusenost.
@audbjorg pre mňa za mňa. Chcel si poznať názory, ja som Ti svoj povedala, resp. napísala. Je to môj názor a ja by som antidepresíva nebrala navoľno, ani keby neviem ako neškodné boli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo tony cokolady xD