@lamouette , kdežéé, iba tri-štyri krát týždenne hanba ti, že Chrisie..uznávam, keď si odmyslím jeho neznesiteľný odpor k Britom a nevábny vzhľad, tak je pomerne...mmmhmpghpf
@lamouette , najdrahšia, my sme jazykoví géniovia (totiž ja som a zvyšok sa priživuje ), pochopiteľne máme..dnes posledné hodiny dvojhodinovka konverzácií (o nič neprichádzaš, nepredstaviteľná nuda)
@narazuvzdornaa ale ide o ten pocit...Určite ked sa Chrisie otočí, musí to byť krásne. Ale v pondelok som videla celú kolóniu angličanov - študentíkov medikov, ako cupkajú po Moyzesovej, a o niečom sa bavia. Rifle, adidasy, kosela, okuliare a taštička. V stredu pôjdem za nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nám prvákom dali Intermediate a aj tak si nemyslím, že sa z toho naučíme niečo nové..
Ale kok-..kožuch Angličanov, tých by si nerozoznala, ani keby mali vytetovanú vlajku na predkož-..predkolení.