ehm..takze, som antitalent co sa tyka vsetkeho okolo PC...ok zapnut net je jedna vec...ale s tymto si neporadim. mam "malinky" problem..google mam normalne nastaveny ako domovu stranku, ale akosi to uz NEFUNGUJE! zapnem explorer a normalne by sa mi mal z
Preformatuj disk a nahod si nejake linux distro =P
Ale nie prawdepodobne mas w compe nejaky spyware a to ako sa ho zbawis zalezi od wela faktorow.. Hlawne si zoscanuj comp ci nemas wirusi nejakym antiwirakom, potom si stiahni napr Spybot Search & Destroy a znowa zoscanuj comp ci tam nemas spyware, adware, malware a rozne dalsie sracky..
Ked to wsetko bude tak bud sa s tym popasuj sama, alebo napis co wsetko naslo.. Inak domowsku stranku si mozes zmenit w nastaweniach prehliadacu..
P.S. preco pouziwas Internet Explorer?
P.S2 explorer urcite nezapnes, ten sa zapina sam - je to graficke prostredie windozu
Tommyhot//ach jaj..neexistuje nieco lahsie??? ale diky moc...asi vyuzijem odbornu pomoc...sama sa s touto situaciou nepopasujem...a preco IE? lebo take tu mam a inac net zapnut nevieeem ;o) uz som spominala ze som na PC anitalent...´
Dost mozne ze si chytila nieco co ti prestavilo par nastaveni a teraz tio vyhadzuje spravy, ze tvoj pc je v ohrozeni, ale nastastie si mozes stiahnut uplne skvely antivir, ktory hned vsetko poriesi. V skutocnosti je vsak prave tento virus. Urcite nestahuj ziadne zarucene super antiviry ktore sa ti same ponukaju, pre bududcnost. Ale kedze pises, ze nevies zapnut net, teraz radsej riesnie fakt nechaj na niekoho, kto sa trocha vyzna
Xenomorph//dik za radu..sice uz neskoro, ale diky...pretoze ja blba stiahnem vseetko co mi moj skvely PC/net (neviem) ponukne...ach jaj som ja ale blba...
Aj ja som stiahol pseudo Anti spyware ktori sa mi uhniezdil hned wedla hodin w taskbare a ne a ne ho dat do pecka a wyhadzowal mi kazdych cca 10 minut okno ze som nainfikowany a picowiny.. ako ani by mi to newadilo, len ked som hrawal CS tak ma to wzdy eblo do windozu a to ma dokazalo naprdnut.. Ak zistis co tam mas, staci ked to napises do googlu a tam uz najdes ako sa toho zbawit.. abo preinstaluj windoze, ja som tjez tak predwcerom sprawil a som rad, bo mi bezi niekolko krat lepsie nez predtym..
no ja mam este pre zmenu (akoby som uz aj z toho nebola dost ...) nelegalny windows...ach jaj...taketo zistenie cloveka potesi...no nejako to kamso preinstaluje a dufam, ze uz tomu PC neprepne...bo pojde oknom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale nie prawdepodobne mas w compe nejaky spyware a to ako sa ho zbawis zalezi od wela faktorow.. Hlawne si zoscanuj comp ci nemas wirusi nejakym antiwirakom, potom si stiahni napr Spybot Search & Destroy a znowa zoscanuj comp ci tam nemas spyware, adware, malware a rozne dalsie sracky..
Ked to wsetko bude tak bud sa s tym popasuj sama, alebo napis co wsetko naslo.. Inak domowsku stranku si mozes zmenit w nastaweniach prehliadacu..
P.S. preco pouziwas Internet Explorer?
P.S2 explorer urcite nezapnes, ten sa zapina sam - je to graficke prostredie windozu