Má smysl být s někým komu už nevěříte? Případně věříte jen trochu a máte z toho špatný pocit? I přesto že je vám s tím člověkem dobře a neumíte si představit být bez něj.. myslíte má to cenu nebo je důvěra nejdůležitější?
podla toho, co sposobilo znizenie dovery..ak to boli nejake viac-menej banality alebo veci, ktore nie su az take zavazne, da sa dovera casom spat ziskat
uz som raz spravila taku chybu, ze som sa snazila odpustit stratu dovery a doslova ju v sebe znova vypestovat. samozrejme ze to bola absolutna blbost. ked tomu druhemu neveris, skor ci neskor ti to ten "vztah" doslova rozozerie a aj tak zostanes sama.
Ľudia sa teraz len hrajú na vzťahy. Keď niekomu nedôveruješ, tak si myslím, že je to len o trápení. Môžeš podvedome alebo vedome hádzať vinu na toho druhého z dôvodu, pre ktorý stratil tvoju dôveru a tým ničiť budúcnosť vzťahu. Je dôležité uvedomiť si za čo ti ten človek stojí a najmä za čo stojíš ty jemu, keď už ťa raz sklamal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ak to bolo nieco horsieho kalibru, nie velmi
@trdelniiik Za prkotiny sa podľa mňa dôvera ešte nestráca...
uz som raz spravila taku chybu, ze som sa snazila odpustit stratu dovery a doslova ju v sebe znova vypestovat. samozrejme ze to bola absolutna blbost. ked tomu druhemu neveris, skor ci neskor ti to ten "vztah" doslova rozozerie a aj tak zostanes sama.