Ahojte. Píšem sem lebo som zúfalá, smutná, vo vnútri mrtva a neviem, čo ešte ... Potrebovala by som názor nezainteresovaných osôb, proste vaše názory alebo rady, možno ste sa s takouto podobnou situáciou,ktorú opíšem, už stretli. Ja s mojim priateľom sme
Nepovedal mi priamo, že ma nemiluje...Keď so mu písala, nech mi to povie do očí, tak povedal, že by to nedokázal. Ja verím v našu lásku, neverím skôr tomu, že by sa tak rýcho vytratila, lebo viem najlepšie, čo sme spolu prežili, čo mi povedal a to, aký je. Proste strasne mi na tom záleží a aj na ňom
Fuha... je to dost krute no, normalne je mi ta luto ... No ked ti rovno povedal, ze ta uz nechce a nemiluje, tak neviem, ci ma este nejaky zmysel na neho tlacit este viac. Velmi lahko sa moze stat to, ze ta to potom bude boliet este viac, ked ta zas odmietne. Skus to proste nechat tak, mozno si par noci poplaces, no casom vsetko prejde.
@10 je to nadlho, je to dvojrocna historia a ani nemam chut to rozoberat vo fore kde to potom kopa birdzakov bude prekrucat a pouzivat proti nam proste nechcem z toho verejnu aferu, kedze obaja sme na B
je to len medzi nami a je to za nami, nikoho do toho nic, prepac
zazila som toto iste po roku placu nechavania ho rozmyslat a neviem com vsetko sa ku mne vratil...par mesiacov bol klud super a potom sa to dostalo do toho isteho stadia... niekedy je potreba toho koho milujes nechat proste ist
to sa dá liečiť, myslím že danej procedúre sa hovorí "biopsia"
"lebo si kedysi myslel, že nás vzťah bude nadlho"
štatistika hovorí že vrámci vašej vekovej kategórie tými štyrmi rokmi bol "nadlho", nepamätám si presné čísla, ale myslím že priemerná dĺžka vzťahu v tomto veku obvykle viac ako dva roky určite nebýva.
"Musím povedať, že ja som si myslela, že to bude navždy"
...prvý? au...
nič nie je navždy, maximálne tak "do smrti".
"Ale taktiež povedal, že už ma tak neľúbi."
ak sa nemýlil, tak už nie je čo zachraňovať. ale stále je možnosť že sa mýlil a uvedomí si to po nejakom čase bez teba. rovnako ako je možnosť že sa nemýlil, ale po nejakom čase bez teba si bude myslieť že sa mýlil, lebo si pomýli mix pocitov "chýba mi niekto" a "chýba mi to na čo som si už tak zvykol" s láskou.
"Rozmýšľam, že sa mu ozvem až tak po mesiaci, dovtedy vôbec nie. Myslíte, že je to dobrý nápad?"
ak je to jeden z tých dvoch prípadov čo som spomínal na konci posledného odstavca, tak sa ti dosť možno ozve sám. ty si na začiatku textu spomínala že si sa mu ozývala príliš často, že si mu nedala dýchať. ozvať sa mu, pre istotu, nemusí byť zlý nápad, len si premysli či mesiac nie je príliš skoro, či tá doba zasa nevznikla z toho tvojho sklonu "nedať mu dýchať". Aká doba je primeraná je individuálne, ty ho poznáš, mala by si to vedieť odhadnúť. Proste si len premysli či je to podľa jeho merítok tá akurátna doba, za ktorú si stihne veci premyslieť a precítiť, ale ešte si nestihne začať zvykať na to že je bez teba.
"Samozrejme, čo si najviac želám je, aby sme sa dali opäť dokopy."
samozrejme, ale snaž sa to krotiť alebo od toho získať odstup, z takejto myšlienky zvykne vznikať len nátlak, a ten nie je dobrý.
presne toto čo si tu teraz pisala sa stalo aj mne presne som bol ako ty...ked som si toto všetko uvedomil ako som sa spraval a ako to je....a vtedy som si myslel že sa to ešte všetko spravi a bude všetko ako pred tym....no pravda je taka že nie, nebude - teda nema to cenu už... a je jedno kto to čim pokašlal - niekedy už nema cenu ten vzťah dalej držať ale tak to jednoducho má byť....poučiš sa s tych chýb a tento vzťah ťa mal posunuť dalej k niečomu lepšiemu prečo sa už nebudeš musieť trapiť a sa snažiť, a nebude to len preto aby sme boli spolu lebo sme už dlho spolu....
@hoperpohroma tak ono to uz aj je v medziach nejakeho riesenia, len teraz neviem ci to bude dobry napad a ci to skutocne chcem..no ale riesit to tu tak na verejnosti nechcem
áno,je to veľmi dobrý nápad,zo skúsenosti viem,že sa to potom môže zlepšiť po určitom čase, keď si od seba trochu oddýchnete,začnete si viac chýbať
mne povedal to isté,len my sme mali iné problémy,takže viem ako sa cítiš
ale po tom mesiaci čo sme sa znova stretli to bolo ako prvý krát zistili sme,že sa ešte viac ľúbime a nestojí za to to len tak odhodiť,takže určite mu daj teraz trochu času aj pre teba to bude lepšie,všetko si to premyslíte a nakoniec zistíte čo naozaj chcete
Pokial sa ma nieco skoncit, tak sa to ma skoncit a bodka. Hlavne ked jeden uz len hlada ako z toho vycuvat.
Toto keby som si vedela priznat a pozriet sa pravde do oci, usetrila by som si 3 roky zivota a totalny pad na zadok.
Lebo som bola taka ista trubka - stale som len zachranovala, zehlila, vysvetlovala, snazila sa udrzat to, lebo ved po 5 rokoch sa uz predsa nemozme rozist....a tym som dosiahla presny opak. Dotycny si uvedomil ze ja by som ho nikdy neopustila, mal ma teda isty cas ako taky "zalozny zdroj", az kym si nenasiel inu a bolo.
Nikdy nicim neudrzis niekoho, kto chce odist. Len si predlzis bolest a ujratis sama seba o dni, mesiace a mozno aj roky.
A fakt...keby som si toto bola schopna priznat skor
keď ho fakt nechceš nechať ísť ale myslíš si, že to ešte má šancu, tak mu len povedz nech si to rozmyslí keď tak, a nech sa ozve keď príde na novú možnosť... keď nie tak nie, ale keď si si to uvedomila tak by si to mal aj on uvedomiť, že sa snažíš... my sa kvoli takým veciam tiež často hádame :/
kto prečíta toto litánie za mňa dostane odomňa pusu. K otázke... nikto z nás to tu nevie, to musíš vedieť ty a tvoja polovička , my s vami nežijeme takže sa rozhoduj na základe vlastného úsudku a emocie bokom.
@dassie01 a naozaj mas 20 rokov ? ... pride mi to take pubertalne ... na takych 16+ .... rob co chces .... ja som stastny ze sa mam o koho opriet, ma sa kto opriet o mna ... a ze to klape ... aj ked hej sem tam riesime dajake somariny a vtedy mam nervy v pici ... ale tak to asi patri ku kazdemu vztahu
riad sa srdcom ! Nepocuvaj inych ! Ked padnes na dno tak padnes - to je zivot ! Pokial milujes tak bojuj a nestaraj sa co sa moze stat ! Ked padnes tak budes vediet ze si to aspon skusila !
Ja poviem len tolko, ze je tu az moc futurologov, co si myslia, ze vedia, co bude zajtra, pritom skutocnost je taka, ze vedia velky cock. Ci to ma nadej, alebo nema, ci sa date dokopy, ci nie - na to jednoznacnu odpoved nedostanes, nikto z nas do buducnosti nevidi. Ide tu len o to, ci tomu veris ty a ci to tebe stoji za to. Ak ano, well - go for it, ak nie kasli na to.
v kazdom pripade som rad ze konecne niekto SERIOZNE potrebuje pomoct...mno dalo by sa o tom polemizovat, ze co sa stane ak mu za ten mesiac zavolas, co sa stane ak nezavolas...nepremyslaj nad tym co je spravne, a co nie...kasli na to co ti kto na to povie, ci uz to bude dobreee alebo zleee...proste ak ho naozaj mas natolko rada jak si myslis, tak zanho proste bojuj...a ze ako to spravit??to vies len ty...neries to ze ci mu mas zavolat az za mesiac alebo ze nie....ak mu chces zavolat, ak chces vedet ze co snim je tak to proste sprav...ak to chlapec bude vnimat ako dusenie...mno tak to bola laska...( asi len z tvojej strany )..neprestan onho bojovat...drzim palce
PS: za ten mesiac alebo nejaku dlhsiu dobu si pozri toto forum..a ver mi ze sa ti vycaruje usmev na tvari
Tvoj príbeh mi úplne pripomenul ten môj, až na to, že v našom prípade som ja bola práve tá, čo po takmer 3 rokoch prestala ľúbiť. A veľmi som to chcela zmeniť, taktiež sa to ťahalo ešte minimálne mesiac, chceli sme tomu dať čas, no už to nepomohlo. Rozišli sme sa, už tomu budú 2 mesiace a už to nevidím tak, žeby sme ešte mali byť niekedy spolu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
.. pockaj par tyzdnov ci mu zacnes chybat
Ak nie tak mas aspon silnu skusenost a uzitocne ponaucenie
keď sa mu ozveš za mesiac alebo rok, je to úplne jedno, pretože, ako ti sám povedal, už ťa nemiluje.
S tým rozdielom,že ja som to posrala dokonca ešte aj vtedy,keď sme boli rozídení ...
a aj ked je mi bez priatela strasne tazko a viac-menej som stratila zmysel zivota, nechcem ist do toho vztahu naspat
Usetris si cas, kopu trapnosti a hlavne sa pohnes dalej.
Zabudni na to,ze to date znova do kopy.
Ber to ako fakt, vysporiadaj sa zo situaciou a vykroc dalej
Jeho do nicoho uz nenut, este viac si ta chlapec znechuti...
Našla som sa vo veľa vetách. Ak ho miluješ a miloval aj on teba raz, nič nie je stratené
Aj keď,za šťastie treba bojovať...
je to len medzi nami a je to za nami, nikoho do toho nic, prepac
"vo vnútri mrtva"
to sa dá liečiť, myslím že danej procedúre sa hovorí "biopsia"
"lebo si kedysi myslel, že nás vzťah bude nadlho"
štatistika hovorí že vrámci vašej vekovej kategórie tými štyrmi rokmi bol "nadlho", nepamätám si presné čísla, ale myslím že priemerná dĺžka vzťahu v tomto veku obvykle viac ako dva roky určite nebýva.
"Musím povedať, že ja som si myslela, že to bude navždy"
...prvý? au...
nič nie je navždy, maximálne tak "do smrti".
"Ale taktiež povedal, že už ma tak neľúbi."
ak sa nemýlil, tak už nie je čo zachraňovať. ale stále je možnosť že sa mýlil a uvedomí si to po nejakom čase bez teba. rovnako ako je možnosť že sa nemýlil, ale po nejakom čase bez teba si bude myslieť že sa mýlil, lebo si pomýli mix pocitov "chýba mi niekto" a "chýba mi to na čo som si už tak zvykol" s láskou.
"Rozmýšľam, že sa mu ozvem až tak po mesiaci, dovtedy vôbec nie. Myslíte, že je to dobrý nápad?"
ak je to jeden z tých dvoch prípadov čo som spomínal na konci posledného odstavca, tak sa ti dosť možno ozve sám. ty si na začiatku textu spomínala že si sa mu ozývala príliš často, že si mu nedala dýchať. ozvať sa mu, pre istotu, nemusí byť zlý nápad, len si premysli či mesiac nie je príliš skoro, či tá doba zasa nevznikla z toho tvojho sklonu "nedať mu dýchať". Aká doba je primeraná je individuálne, ty ho poznáš, mala by si to vedieť odhadnúť. Proste si len premysli či je to podľa jeho merítok tá akurátna doba, za ktorú si stihne veci premyslieť a precítiť, ale ešte si nestihne začať zvykať na to že je bez teba.
"Samozrejme, čo si najviac želám je, aby sme sa dali opäť dokopy."
samozrejme, ale snaž sa to krotiť alebo od toho získať odstup, z takejto myšlienky zvykne vznikať len nátlak, a ten nie je dobrý.
a vy ste sa preco rozisli? (fakt ma to zaujima, ak sa chces podelit mozes do ts)
Aspon v tom nie som sama no
mne povedal to isté,len my sme mali iné problémy,takže viem ako sa cítiš
ale po tom mesiaci čo sme sa znova stretli to bolo ako prvý krát zistili sme,že sa ešte viac ľúbime a nestojí za to to len tak odhodiť,takže určite mu daj teraz trochu času aj pre teba to bude lepšie,všetko si to premyslíte a nakoniec zistíte čo naozaj chcete
a presne takto by to nikto nemal nikdy brat.
Pokial sa ma nieco skoncit, tak sa to ma skoncit a bodka. Hlavne ked jeden uz len hlada ako z toho vycuvat.
Toto keby som si vedela priznat a pozriet sa pravde do oci, usetrila by som si 3 roky zivota a totalny pad na zadok.
Lebo som bola taka ista trubka - stale som len zachranovala, zehlila, vysvetlovala, snazila sa udrzat to, lebo ved po 5 rokoch sa uz predsa nemozme rozist....a tym som dosiahla presny opak. Dotycny si uvedomil ze ja by som ho nikdy neopustila, mal ma teda isty cas ako taky "zalozny zdroj", az kym si nenasiel inu a bolo.
Nikdy nicim neudrzis niekoho, kto chce odist. Len si predlzis bolest a ujratis sama seba o dni, mesiace a mozno aj roky.
A fakt...keby som si toto bola schopna priznat skor
ak sa teraz uzavrieš do seba a nedaš vedieť o sebe, tvoj vzťah už nikdy nevzkriesiš! ...
4 roky sú dosť dlhá doba na to aby ste sa poznali, vo vašom vzťahu nastala kríza, ste mladí a ani jeden nie je bez chyby....
pohovor si s ním teraz už bez emocii, v kľude...
láska ma ohromujúcu moc, ona vylieči všetkí rany ak dokážete jeden druhého pochopiť....
filip
No 4 roky,to pomerne krátka doba si myslím...
Všetko sa dá vyriešiť násilím.
haha
PS: za ten mesiac alebo nejaku dlhsiu dobu si pozri toto forum..a ver mi ze sa ti vycaruje usmev na tvari