Potrebujem poradiť. Už dlhšie si píšem s jedným chalanom, ktorý sa mi strašne páči. Poznáme sa aj osobne, ale nechodíme spolu von a nestretávame sa v meste. Chodí na inú školu ako ja a je o rok starší.
Zabudla som ešte napísať: Občas sa máme možnosť stretnúť, pretože jeho otec pracuje v jedenj firme, kde sa často konajú rybačky a tak... Obaja tam ideme skoro vždy. Boli sme v rovnakom hoteli na jarnej dovolenke, bavili sme sa ešte s jedným chalanom úplne v pohodičke. No a na tej najbližšej rybačke potom ma ani len nepozdravil. Myslíte si že to urobil naschvál alebo je len nesmelý? :/
Ale v mojej hlave to neznamená, že ma balí To bola len taká info pre vás aby ste vedeli, že zase nepíše len tak sucho Keď niekto píše bez smajlíkov tak to vyzerá ako keby nemal záujem o rozhovor
pozri, to nahoršie, čo môžeš v takejto situácii riešiť, je "či to má ešte cenu". ako tu bolo vyššie napísané, (dúfam) že neriešiš nič vážne, ozaj, ak máš 13 a on 14, tak nie...takže sa nemusíš hamletovsky zamýšľať nad tým, čo prečo a ako robí...keď ti neprekáža písanie s ním, tak si píšte, keď ti vyhovujú akcie, tak na ne choď...ale ak sa s ním poznáš z toľkého písania, tak čo ja viem...myslím, že ho poznáš lepšie ako ja, takže ti nebudem môcť poradiť, či jeho správanie vyplýva z jeho nesmelosti alebo nie. keď ste kamaráti, tak sa ho na to opýtaj, keď nie ste, tak pokračuj v konverzácii, ako si zvyknutá. keď sa ti nechce, nepokračuj. šak to má normálne logiku!
Ak to vyhovuje tebe,prečo by ti mali iní ľudia radiť, čo máš robiť? Každému predsa vyhovuje niečo iné. Tak sa neriaď ostatnými, aj tak sa tu nedozvieš nič prevratné, skôr ťa tu ešte zdrbú, čo riešiš za kraviny
Ak ťa to s ním baví, tak si píš. Ja tiež musím väčšine chalanov písať prvá aj keď sú to kamaráti, lebo sú takí natvrdlí, že mi sami nevedia. Ale aby som sa tým zamýšľala, tak to teda nie...
Hlavný problém je však v tom, že skoro vždy mu napíšem ja ako prvá alebo sa ho niečo spýtam. On skôr iba odpovedá a keď sa ma niečo spýta je to otázka typu: "A ty?"
do buducnosti: nie, nechces ho.
ako ono tie detske lasky su fajn, ale neviem si predstavit, co by ti 14rocny chalan mohol dat pekneho do zivota. uz len preto, ze mu pises ty a nie on a ze mas potrebu to natolo riesit, ze zalozis forum, je jasne, ze ti na nom zalezi. je kludne mozne (a pravdepodobne), ze on to neberie tak vazne ako ty. je to podla mna v 13 blbost, ine ako sklamanie ta necaka. treba uz kus vyzretejsich chalanov a ti (nic v zlom, aj ja som tym v tvojom veku trpela) nebudu mat zaujem o 13rocnu.
@sarasotta - buď ako píšu nemá záujem, len zo slušnosti odpovedá (čo sa mi celkom nezdá)
- alebo je ten typ ľudí čo nie sú veľmi kreatívni v otázkach a nič ich v podstate nezaujíma, (poznám takých a je veru za trest sa s takými snažiť rozprúdiť konverzáciu
Ale ktoré z tohto to je v tomto prípade je vo hviezdach :o Skús nejaké finty, akože sa mu neozývať, alebo ak sa naskytne príležitosť, zahrať to naňho jeho spôsobom.
to že používa smilov by mohlo znamenať že mu nie si úplne ľahostajná, mňa keď niekto nezaujíma nepoužívam smilov, nejak nemám chuť ich do správ pre neho dávať :o ináč povedané, vyjadrovať pred ním pocity (pre ľudí čo si z tohto tvojho spomenutého detailu robia srandu... nie sú moc bystrí vieš )
Myslim ze len chce byt k tebe mily to je vsetko- teda ked uz mu napises, nechce ta zo slusnosti odbit a tak si s tebou pise... ale keby mu slo o nieco viac tak by bol urcite inciativny on sam.... ale na 13 rokov bud rada ze si aspon pises s chlapcom na normalne vztahy mas casu dost... ber to ako zivotnu skusenost
@sarasotta Zavolaj ho von . Ja si napríklad neviem písať s ľuďmi, lebo ma to nejak nebaví . Síce ani tá komunikácia z očí do očí nie je nič moc, ale pracujem na tom . Tak možno ani jemu nejde poriadne komunikácia cez net a lepšie to bude osobne (alebo si píše s viacerými ľuďmi a nestíha, alebo sa popri chatovaní hrá, alebo robí niečo iné). Zavolaj ho von, choďte niekam na zmrzlinu, zober si aj niekoho so sebou, keď ti to bude blbé, nech je vás viac. A uvidíš, keď bude sranda, tak to má zmysel. Keď sa budete spolu nudiť a nebudete sa baviť, tak to zmysel nemá.
Ja som si s jednou babou písal presne tak isto ako ty s ním. Ja som tiež len odpisoval na jej otázky. Proste presne tak ako vy dvaja. Ona ma tiež chcela, aj ja ju. Jediný rozdiel je asi len v tom, že sme o tom vedeli Napíš mu že ho chceš. Ak nikoho nemá, a nevieš o niekom, koho by chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale v mojej hlave to neznamená, že ma balí To bola len taká info pre vás aby ste vedeli, že zase nepíše len tak sucho Keď niekto píše bez smajlíkov tak to vyzerá ako keby nemal záujem o rozhovor
pozri, to nahoršie, čo môžeš v takejto situácii riešiť, je "či to má ešte cenu". ako tu bolo vyššie napísané, (dúfam) že neriešiš nič vážne, ozaj, ak máš 13 a on 14, tak nie...takže sa nemusíš hamletovsky zamýšľať nad tým, čo prečo a ako robí...keď ti neprekáža písanie s ním, tak si píšte, keď ti vyhovujú akcie, tak na ne choď...ale ak sa s ním poznáš z toľkého písania, tak čo ja viem...myslím, že ho poznáš lepšie ako ja, takže ti nebudem môcť poradiť, či jeho správanie vyplýva z jeho nesmelosti alebo nie. keď ste kamaráti, tak sa ho na to opýtaj, keď nie ste, tak pokračuj v konverzácii, ako si zvyknutá. keď sa ti nechce, nepokračuj. šak to má normálne logiku!
ja osobne nemam rad takyto typ pisania si
neboj sa, na páčenie máš ešte čas
Ak ťa to s ním baví, tak si píš. Ja tiež musím väčšine chalanov písať prvá aj keď sú to kamaráti, lebo sú takí natvrdlí, že mi sami nevedia. Ale aby som sa tým zamýšľala, tak to teda nie...
ja ti neviem..nepis mu a ked ti nebude pisat ak kasli na to..
Presne ma to napadlo, asi to skúsim takto
do buducnosti: nie, nechces ho.
ako ono tie detske lasky su fajn, ale neviem si predstavit, co by ti 14rocny chalan mohol dat pekneho do zivota. uz len preto, ze mu pises ty a nie on a ze mas potrebu to natolo riesit, ze zalozis forum, je jasne, ze ti na nom zalezi. je kludne mozne (a pravdepodobne), ze on to neberie tak vazne ako ty. je to podla mna v 13 blbost, ine ako sklamanie ta necaka. treba uz kus vyzretejsich chalanov a ti (nic v zlom, aj ja som tym v tvojom veku trpela) nebudu mat zaujem o 13rocnu.
most likely
- alebo je ten typ ľudí čo nie sú veľmi kreatívni v otázkach a nič ich v podstate nezaujíma, (poznám takých a je veru za trest sa s takými snažiť rozprúdiť konverzáciu
Ale ktoré z tohto to je v tomto prípade je vo hviezdach :o Skús nejaké finty, akože sa mu neozývať, alebo ak sa naskytne príležitosť, zahrať to naňho jeho spôsobom.
to že používa smilov by mohlo znamenať že mu nie si úplne ľahostajná, mňa keď niekto nezaujíma nepoužívam smilov, nejak nemám chuť ich do správ pre neho dávať :o ináč povedané, vyjadrovať pred ním pocity (pre ľudí čo si z tohto tvojho spomenutého detailu robia srandu... nie sú moc bystrí vieš )
osobne si myslim - nie, nechce ta, ale asi je len prilis slusny na to, aby ti neodpisoval
ja kým som nemusela tak som vážne veci neriešila a nerobila som z málo vážnych veľmi vážne
ja