mno uz od 1 triedy sa mi pacil jeden chalan o 7 rokov starsi.Len ide o to ze ma frajerku ktora u neho byva aj s deckom,ale zevraj ma lubi ale ze aj frajerku a babo lubi,a ze sa nevi rozhodnut.a t oje nahoda ze ked som ze sa na neho vyjebem akurat vtedy sa
ZMYSEL TO NEMA...je s druhou ma decko a s tebou je raz to tyzdna..a si este mlada pre 21 rocneho..si bud najdi takeho v takom veku ako si ty,ale hento radsej dalej neries aj ked to je tazke
Nemala by som dobrý pocit keby kvôli mne niekto nechal frajerku aj s dieťaťom... A keď ich má rád, tak by som to už duplom nechala tak... Áno, nerada to priznávam, ale tentokrát súhlasím s Baarculiq...
7: Offtopic, ale u mňa ako matfyzáka si vetou "Ty moj blaho.." vyvolala záchvat smiechu
Pozri kazda z nas asi bola niekedy zalubena do starsieho... ale uvedom si ze je tam ine dievca a male babo.... tak im to nekaz.. tiez si predstav situaciu tej babeny tiez by sa ti nepacilo keby sa ti do kapusty kafrala nejaka 14 rocna babenka... tak sa rychlo odlub a chod dalej...
11. nejde o to ci vyzera 7 rokov starsi...proste je o 7 rokov starsi a nikomu tu nenahovoris, ze ste rovnako vyspeli alebo podobne somariny Podla mna ta moze brat iba ako nejaka zabavku...
21. dobre ale oni su uz dospeli, aj ked je tam az prilis velky rozdiel....S takym prikladom mozes poved, ze psychicky 10 rocne decko a 17 rocny clovek su na rovnakej psychickej urovni
Alebo je ten chalan ozaj velmi pribrzdeny a je tak psychicky vyspely ako ty
Hm, keby islo o nezvratny proces, bolo by to este fajn, ale najhorsie je, ze na to ta holka potom pride, ked uz pokasle zivot sebe aj plno dalsim ludom, ale komu neni rady, tomu neni pomoci...
myslis ze opusti "rodinu" kvoli tebe a o par rockov si mozno zalozite vy rodinu?? sa spamataj!!! maximalne spolu budete par mesiacov a potom ty budes cela "waw" z neho a z "velkej lasky" sa s nim vyspis a ta odkopne..chces to tak?asi nie vsak?!
ale dobre nebudem skatulkovat,ale vacsinou to bolo len tak..keby je este aspon "slobodny"..
PS:"pocula" som ze ty si dala Marekovi a nie naopak..tak si aspon neser do huby!!!!
40. ne ja som dal jej lebo ona ma uz nechcela dobre co chodime spolu 2 mesiace a potom ze sme spolu stale a mna to nebavi a ked som prisiel sa na mna vysrala
???mno tak som prijebana pica a co,ja za to nemozem ze som...
36//komu by som mala pokalsat zivot??jemu? on zacal,a inak ja som snim moc nemala ani som snim nikdy nechodila,lenzekeby pozanas tu jeho frajerku,ho niekedy lutujem,bo bol snou a deckom cely den a vecer isiel na pc a mu zacala hovorit ze je kokot a thak,a ako ja som snium uz len kamka,aspon z mojej strany uz tak davno..
40//pisem si snim uz veelmi dlho ale stretavam sa snim 4mesiace,a predstav si ze som dlho ho necela,ze nikdy by som snim nesla len ja newim co to do mna voslo a zrazu som ze mno tak dobre ked mi aj marek dal kopy...a keby sa sni myspim ma neodkopne,on neni nejkay uchylak alebo co..viem seci nanho hovoria ze je jeb.ale kym nepoznas tak neries uz radsej,a nielen na neho,aj na ostatnych hovoria selico,aj ked nepoznaju dobre..
coo??.ja hovorim ze TY sa menis....mno povedz v com som sa npr. zmenila? mno dobre bola som k tebe zle le ty nie ja som ti nikdy nebovedlaa prijebanan pica alebo take dao na teba,len sadovcan...boha marek,inak s tebou preto neni kamka bo ty secko vytrepes...
podla mna vsetci tutok maju pravdu...nini predsa len on hovori ze mu nejde len oto aby si zajebal a predsa stale posli mi daku foto a neviem co a aj koli soni a malej mini...ja si myslim tez ze mozno ta aj ma rad takco ale ma rodinu tak pochop...uvidime co a jako pocase
ajkalifeislowe//vsetci maju pravdu skoro,okrem mareka...
mno wiiim,,ale sak nejde mu o to,a ked mu neposlem foto sa ajkskor nahneva ale potom mu to newa... ja ho ani nemam az tak rada ako on mna.. sak wiis ze som mu napisala heno ze sak ma sonu a mini a on ze chce mna,bla blaaa..... sak ja uz snim pomaly koncim uz len ozaj kamarat bude...a melinko je supis ,mne staci ako"bracek",hh,bo aj tak nece s nikym chodit..
Asi to tu uz nikto necita, ale tak napisem, mozno si to autorka pride precitat
Pozri sa, holka, v prvom rade nicis zivot hlavne sebe, si myslis, ze keby sa s nim vyspis, ze ta fakt nenecha? Cista blbost, je to nevyzrety chalan, o com svedci aj to, ze bali 14 rocnu holku, parkrat by ste si spolu uzili a bol by koniec, tomu ver. A neverim, ze chces byt nestastna, ked sa na teba vykasle, hoci si tomu tak verila. Si pekna holka a bola by velka skoda, keby si takto dopadla, fakt, normalne mu povedz, nech nedolieza a nech sa ide starat tam o tu "rodinu", ktoru tiez z nerozvaznosti urobil - si myslis, ze ked toto robi teraz svojej frajerke, ze to nespravi skor ci neskor tebe? Fakt si daj s tym pokoj, neposielaj ziadne foto ani never jeho reciam o laske a casom zistis, ze si spravila dobre, ja si nevymyslam...
a sak si zo sadku,a ja som ulicka..mm,a mna co selico sere ale kaslem nato....inak ty si jej kupil ten prsten cize som ti neni dlzna.. som ti povedala zeked budem mat ti vratim..
zmysel urcite to ma...pozriet sa na krasne zeny..s krajsimi nohami az po zem...v zltych obtiahnutych minisukniach...ktore sa postaraju o vase pohodlie pocas letu... » sexiletusky.szm.sk/...
hehe,melino uz ne ...ja newiim,v klatovej taky v normalnom veku nikto neni..uwidim na strednej.... mne by stacil aj naj.. z naj..(dieselko)ale thak on newim ci ma ma rad...kiss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
btw to decko asi neni jeho co
Rozum sa mi zastava...Ako moze byt niekot tak posunuty?
8//marek halmo?ho z kade poznas?.ale on je...on sa mi proste nepaci....aku ich rodinu?akoze toho o 7 rokov starsieho?ja?sak on mi vyvolava.
11. skusam sa vzit do jeho koze a jedine co mi napada je ze dostal chut si uzit so 14-stkou
a akoze sa riadiš podla vyzoru????
si ho nechala koli nejakemu 21 rocnemu co ma decko..
10.co zas???
7: Offtopic, ale u mňa ako matfyzáka si vetou "Ty moj blaho.." vyvolala záchvat smiechu
a ten o 7 rokov starsi nece jebat,mno cee,ale ja necem tak respektuje.......
21. dobre ale oni su uz dospeli, aj ked je tam az prilis velky rozdiel....S takym prikladom mozes poved, ze psychicky 10 rocne decko a 17 rocny clovek su na rovnakej psychickej urovni
Alebo je ten chalan ozaj velmi pribrzdeny a je tak psychicky vyspely ako ty
myslis ze opusti "rodinu" kvoli tebe a o par rockov si mozno zalozite vy rodinu?? sa spamataj!!! maximalne spolu budete par mesiacov a potom ty budes cela "waw" z neho a z "velkej lasky" sa s nim vyspis a ta odkopne..chces to tak?asi nie vsak?!
ale dobre nebudem skatulkovat,ale vacsinou to bolo len tak..keby je este aspon "slobodny"..
PS:"pocula" som ze ty si dala Marekovi a nie naopak..tak si aspon neser do huby!!!!
Hm..ze muselo to ist zo mna von ..
aj tak jej chyba a je to pica disappointed:sorry)
36//komu by som mala pokalsat zivot??jemu? on zacal,a inak ja som snim moc nemala ani som snim nikdy nechodila,lenzekeby pozanas tu jeho frajerku,ho niekedy lutujem,bo bol snou a deckom cely den a vecer isiel na pc a mu zacala hovorit ze je kokot a thak,a ako ja som snium uz len kamka,aspon z mojej strany uz tak davno..
40//pisem si snim uz veelmi dlho ale stretavam sa snim 4mesiace,a predstav si ze som dlho ho necela,ze nikdy by som snim nesla len ja newim co to do mna voslo a zrazu som ze mno tak dobre ked mi aj marek dal kopy...a keby sa sni myspim ma neodkopne,on neni nejkay uchylak alebo co..viem seci nanho hovoria ze je jeb.ale kym nepoznas tak neries uz radsej,a nielen na neho,aj na ostatnych hovoria selico,aj ked nepoznaju dobre..
mno wiiim,,ale sak nejde mu o to,a ked mu neposlem foto sa ajkskor nahneva ale potom mu to newa... ja ho ani nemam az tak rada ako on mna.. sak wiis ze som mu napisala heno ze sak ma sonu a mini a on ze chce mna,bla blaaa..... sak ja uz snim pomaly koncim uz len ozaj kamarat bude...a melinko je supis ,mne staci ako"bracek",hh,bo aj tak nece s nikym chodit..
Pozri sa, holka, v prvom rade nicis zivot hlavne sebe, si myslis, ze keby sa s nim vyspis, ze ta fakt nenecha? Cista blbost, je to nevyzrety chalan, o com svedci aj to, ze bali 14 rocnu holku, parkrat by ste si spolu uzili a bol by koniec, tomu ver. A neverim, ze chces byt nestastna, ked sa na teba vykasle, hoci si tomu tak verila. Si pekna holka a bola by velka skoda, keby si takto dopadla, fakt, normalne mu povedz, nech nedolieza a nech sa ide starat tam o tu "rodinu", ktoru tiez z nerozvaznosti urobil - si myslis, ze ked toto robi teraz svojej frajerke, ze to nespravi skor ci neskor tebe? Fakt si daj s tym pokoj, neposielaj ziadne foto ani never jeho reciam o laske a casom zistis, ze si spravila dobre, ja si nevymyslam...