Ma podla vas zmysel vztah s 12 rocnou ak ja mam 16? ... niesom pedofil ona vyzera na 14 a je aj dost mentalne vyspela ... je to trocha na dialku ale jeden den v tyzdni sme spolu ..
moze vyzerat aj na 20... takto mlade dievcata teraz casto vyzeraju. ale pochybujem, ze 12 rocne dievca dokaze byt natolko psychicky popredu, aby dokazalo mat partnersky vztah.
mnohi 17-18 rocni a aj starsi ludia to nedokazu. nie to taketo dievcatko.
Takýto istý problém má aj môj kamarát až na tú diaľku. Boli spolu skoro stále... a rozišli sa už 3x. Proste to nefungovalo. Ale pokiaľ si myslíš, že to zmysel má, tak to vyskúšať môžeš.
Znie to divne, podľa tých čísel, čo si sem dal, preto ťa tu aj ľudia prehnane sundávajú. Ale nikto z nás nepozná ani teba, ani ju, preto to tu nikto nemôže rozumne vyhodnotiť a preto si sa tu vlastne ani nemal pýtať
Na vek kašli, vo všeobecnosti je to veľmi dobrá pomôcka na odhadovanie fyzickej a psychickej vyspelosti, nefunguje to tak jednoducho, ako sa tu niektorí ľudia tvária
Takže z toho, čo je tu popísané si nič nerob, nepýtaj sa cudzích ľudí na to, či má zmysel vzťah x-ročného a y-ročnej, spýtaj sa seba a tvojej priateľky či má zmysel vzťah vás dvoch
vzhľadom na to, že máš 16 myslím, že by si mal vedieť posúdiť, či to má zmysel alebo nie 12 rokov....to je ešte dieťa a podľa môjho uváženia to nemôže 16 ročnému chalanovi stačiť a vidieť sa raz za týždeň podľa mňa tiež nie je bohviečo... ale tak je to len na tebe rob ako myslíš
@zuzk496 ti mám preložiť čo tam je napísané ? Pretože facepalm nedokáže vyjadriť stupiditu toho čo si práve povedala... (to je pre teba dôležité, zbytok môžeš zanedbať)
Takže po 1. neuznávam vzťahy na diaľku (ako tomu niekto môže hovoriť vzťah???) a po 2. preboha, má 12...určite to nebude brať vážne...kašli na to a nájdi si staršiu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
mnohi 17-18 rocni a aj starsi ludia to nedokazu. nie to taketo dievcatko.
...ona s tebou dlho nevydrží , ked má ešte len 12
Ona ma 12 cize....
Skonci to tak ze ju budes podvadzat skor ci neskor.
Vyser sa na to, vazne
Na vek kašli, vo všeobecnosti je to veľmi dobrá pomôcka na odhadovanie fyzickej a psychickej vyspelosti, nefunguje to tak jednoducho, ako sa tu niektorí ľudia tvária
Takže z toho, čo je tu popísané si nič nerob, nepýtaj sa cudzích ľudí na to, či má zmysel vzťah x-ročného a y-ročnej, spýtaj sa seba a tvojej priateľky či má zmysel vzťah vás dvoch
Poviem ti tak , ked sa chcete zazit nejake pekne chvile tak v pohode.
Ludia v jej veku sa chovaju nepredvidatelne , nerozumne , necitlivo.
Nedivil by som sa keby ti zo dna na den povedala ze sa jej nepacis a nenavidi ta.
» s3.amazonaws.com/kym-assets/phot...
mňau
» t0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...