@Picasso sorry neda mi to lebo vzdy ked ta na fore vidim chcem sa opytat ale vzdy zabudnem....nechodieval si nahodou za mlada do Jeremy ? Lebo tam chodieval tipek s nickom picaso mozno ta poznam xD Ale to len tak pre zaujimavost......
K teme: U mna to nehra ulohu .... Celkovo sa mi pacia ""chodiace vesiaky"" niekomu to pride nechutne ale mne sa to proste paci.... ale pokial ide o vztah a ja hladam len vztahy. tak dobra povaha moze nadvahu kompenzovat viac ako dost. Proste neodpisem cloveka len preto ze nesplna 10/10 mojho idealu krasy a keby som si s nim velmi rozumel nie je vylucene ze aj v mojich ociach by zrazu vyzeral inak.
Skor ma stve ze ja nevyzeram este uplne tak ako by som chcel ale je to uz len otazka casu ..... lebo posledny rok na sebe dost makam
Závisí to od povahy,samozrejmé však je,že nebudem chodiť s niekym,kto sa mi hnusí-to sa mi ešte nestalo,ale viem,že pri krajnom štádiu nejakej obezity by to bolo možné.Ale ak je "tak trochu pri sebe" to podľa mňa ani nestojí za reč.Kto povedal,že musia byť všetci vychrtlí anorektici?
presne ako @1 .....krv a mlieko je pecka...a este, ze kazdy den pocuvam z ust chudych dievcat, ze su tucne...a podobne...no podla mna su chude, to je take...kto ako berie
Ono cisto teoreticky hej...lenze ja som sportovy typ, prirodzene ma pritahuju sportove typy, takze...nemusi mat postavu ako modelka to nie, ale mam rad zeny co su inteligentne, ale vedia sa zabavit...a vedia sa aj hybat trosku nie len sediet a klebetit
Ja som stretol raz taku babu co toto o sebe povedala a ked som ju videl prvy krat tak skoro som padol na zem. Krasna baba jak z obrazku Takze velmi diskutabilne to trosku pri sebe. Povaha robi dost to je pravda. No a ked sa nahodou zalubis tak neni co riesit vtedy ti to je uz jedno nie?
Vidíš, ja mám opačný problém. Aj keď som stále relatívne štíhly, nie však tak, ako za mladi, na mňa sa obézne lepia. A s krátkymi vlasmi. Ale keď ja chcem štíhlu a dlhovlasú!
no každopádne ako bolo povedané, "trochu" je relatívny pojem...
ja osobne vyhladávam alebo som vyhladávala chalanov nie chudých..pretože sama som krv a mlieko a neviem si predstavit existenciu pri nejakom chudom-aj ked povaha moze vsetko prebit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
138 komentov
K teme: U mna to nehra ulohu .... Celkovo sa mi pacia ""chodiace vesiaky"" niekomu to pride nechutne ale mne sa to proste paci.... ale pokial ide o vztah a ja hladam len vztahy. tak dobra povaha moze nadvahu kompenzovat viac ako dost. Proste neodpisem cloveka len preto ze nesplna 10/10 mojho idealu krasy a keby som si s nim velmi rozumel nie je vylucene ze aj v mojich ociach by zrazu vyzeral inak.
Skor ma stve ze ja nevyzeram este uplne tak ako by som chcel ale je to uz len otazka casu ..... lebo posledny rok na sebe dost makam
Vidíš, ja mám opačný problém. Aj keď som stále relatívne štíhly, nie však tak, ako za mladi, na mňa sa obézne lepia. A s krátkymi vlasmi. Ale keď ja chcem štíhlu a dlhovlasú!
ja som skôr na paličatých a kostnaných, ale zasa nie až tak chorobne áááá a ešte keď to má aj dlhé, alebo polodlhé vlasy.... ♥_♥
no každopádne ako bolo povedané, "trochu" je relatívny pojem...
ja osobne vyhladávam alebo som vyhladávala chalanov nie chudých..pretože sama som krv a mlieko a neviem si predstavit existenciu pri nejakom chudom-aj ked povaha moze vsetko prebit...
a myslim že chlapi tiež nemajú problém so ženami s pár kilami navyše, teda na tých správnych miestach