akým témam sa venuje? je určený čisto pre zamestnancov alebo je dostupný aj pre verejnosť? a čo si myslíte o tomto trende?
ja osobne mám veľkú radosť, keď ma každý týždeň z oboch firiem spamuje HR, že v podcaste bol CEO alebo nejaký noname Janíčko a rozprávali o tom, čo radi papajú na obed, ťahaj si to vypočuť chápem, že sa týmto spôsobom snažili nahradiť nejaký kontakt s kolegami počas covidu, ale príde mi to trochu cringey a nútené.. naopak, keď sa venujú nejakým odborným veciam, experience sharingu a je to dostupné aj pre verejnosť, aby si ľudia mohli rozšíriť obzory, poprípade trošku nacítiť firemnú kultúru spoločnosti, do ktorej sa plánujú uchádzať o miesto, tak to celkom cením.
Áno. Zamestnancov predovšetkým zaujíma, čo robil šéf firmy 3 týždne na Maledivách, čo si kúpila Erža za príplatok za prácu v sobotu, koho zachitila kamera ako ošťáva vedúceho auto a tabuľa hanby za nesplnenie týždennej normy.
miesto pravidelnych porad by bolo perfektne si vypočuť iba šéfovo zhrnutie dňa kde by mal hodinový monológ o tom čo treba robiť a ako sa mu zdajú výkonu zamestnancov stále slabé to je sen
Je to rovnaky hnoj ako vselijake firemne newslettre a casopisy, v zivote to nikto necital, len sa s vyrobou zbytocneho obsahu zajebavaju zbytocne plateni zamestnanci na zbytocnych poziciach.
Máme taký odborný časopis + informačný systém, kde si novinky po prihlásení každý nájde, prečíta si ich - sleduje sa aj čas čítania a odsúhlasí, že porozumel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja osobne mám veľkú radosť, keď ma každý týždeň z oboch firiem spamuje HR, že v podcaste bol CEO alebo nejaký noname Janíčko a rozprávali o tom, čo radi papajú na obed, ťahaj si to vypočuť chápem, že sa týmto spôsobom snažili nahradiť nejaký kontakt s kolegami počas covidu, ale príde mi to trochu cringey a nútené.. naopak, keď sa venujú nejakým odborným veciam, experience sharingu a je to dostupné aj pre verejnosť, aby si ľudia mohli rozšíriť obzory, poprípade trošku nacítiť firemnú kultúru spoločnosti, do ktorej sa plánujú uchádzať o miesto, tak to celkom cením.