Zamilovala som sa. Prvy problem je vsak vzdialenost 90 km. Citim ze to nieje zbytocne a dokazem lubit aj napriek tomu ze s nim nemozem byt kazdy den. Nevzdavam sa a verím. Lubim ho a svoj nazor nijak nezmenim ale chcem vediet aky je vas nazor. Oplatí sa t
@tancu Ja som bol ešte pred týždňom vo vzťahu s babou vzdialenou zhruba 50km od môjho mesta.... Nuž, rozišli sme sa, lebo si to rozmyslela... Ale tak, ak sa máte obaja naozaj radi, tak diaľka v tomto nehrá žiadnu rolu ...
Neustale sme v kontakte. vieme o sebe vsetko.Co kto kedy ako robi, co mame oblecene, ako sa mame...stale sme v kontakte a verime si.Len s tym stretavanim to nieje az tak ruzove no
Podľa mňa áno. Aj keď záleží aj od dopravného spojenia, pretože vzdialenosť 90 km a 90 km nemusí byť vždy to isté. Ak pôjdem autom napr. z Nitry do BA, tak mi to bude trvať cca. o polovicu kratšie ako keď pôjdem z NR do PD, pričom vzdialenosť je cca. rovnaká, ale R1 a D1 robí rozdiel v čase oproti I/64. Preto netreba zohľadňovať len vzdialenosť, ale najmä čas ( a takisto aj možnosti potenciálnych partnerov - napr. na VŠ má človek viac času, ak neštuduje na FEI, FIIT )Ale i tak si myslím, že je to akceptovateľná vzdialenosť v oboch prípadoch (aspoň pre mňa by bola)
Ale ja osobne by som nevedela mať vzťah na diaľku. Potrebujem mať ten pocit, že teoreticky, kedykoľvek sa môžem obuť, ísť a vidieť ho. Lebo inak by mi chýbal tak strašne (mne sa vidieť ho raz za 2 týždne naozaj neráta), že by som si zvykla, že tu proste nieje a začala by som sa cítiť ako slobodná a to je už zle somnou
v dnešnej dobe internetu keď môžte spolu bez problémov komunikovať keď nemžte byť spolu (ešte aj cez webku) to nie je problém ak sa máte radi.... a 90 km nie je až tak strašne veľa
Ma vztah vobec zmysel ? V skutocnosti od chvile co sa narodis umieras. Si len hnijuce bezcenne telo...
Musis si urcit priority. Zosuladit svoje pocity a to co chces od zivota. Ak ta ma taky vztah obmedzovat v rozvoji (studium / praca) tak to budes musiet prediskutovat s partnerom...
Samozrejme ked sa jedna o lasku vsetko ide bokom. Ale to je bullshit ze ? Keby si si bola nezakladala by si taketo fora. Ide ti o to co z toho mozes vytazit a co stratit. Nie je to tvoja osudova laska...nemate spolu dieta, nieste zenati. Budte spolu vzdy ked to bude mozne, neobmedzujte sa a uzivajte si jeden druheho. Avsak pamataj ste mladi a urcite pride chvila kedy bude riesit jeden z vas skolu / pracu a mozno to nebude tak blizko ako to je teraz.
pre všetkých tých, čo tu hovorili, že 90 km nie je diaľka: aj 60 km je diaľka a to aj za predpokladu, že sa vidíte každý víkend...
ale teraz vážne...ono to celé záleží od toho, aké povahy majú osoby, ktoré v takomto vzťahu sú...ja som mala niekoľko takých vzťahov a aj teraz taký mám...predtým som nebola nadšencom takýchto vzťahov a tvrdila som, že je to o ničom a nemá to zmysel...teraz som pochopila, že to bolo len tým "vzťahom"...mám chlapa, ktorého strašne ľúbim a on ľúbi mňa a až vďaka nemu som pochopila, že na diaľke fakt nezáleží a má zmysel to vydržať...takže podľa mňa sa to rozhodne oplatí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a inak vzťahy celkovo nemajú zmysel a prajem úprimnú sústrasť
píšem z vlastnej skúsenosti
Ale ja osobne by som nevedela mať vzťah na diaľku. Potrebujem mať ten pocit, že teoreticky, kedykoľvek sa môžem obuť, ísť a vidieť ho. Lebo inak by mi chýbal tak strašne (mne sa vidieť ho raz za 2 týždne naozaj neráta), že by som si zvykla, že tu proste nieje a začala by som sa cítiť ako slobodná a to je už zle somnou
a myslím si,že tie "vzťahy na diaľku" majú v sebe viac "čarovna"
jasné,že všetko má svoje pre a proti.
ale veď existuju mobily,skype,autobusy,vlaky.
dá sa to zvládnuť,len musíte obaja chcieť a byť najmä trpezlivý.
veľa šťastia
Záleží aj na tom, ako často budete spolu a aký dlhý čas to chcete riešiť takto "na diaľku" (prepáč ale 90km fakt nie je diaľka podľa mňa )
Ak v to obaja veríte, všetko sa dá.
Držím palce
90 km je v pohode v súčasnej dobe...
som rada, že môj priateľ odomňa býva o tri ulice ďalej!
Musis si urcit priority. Zosuladit svoje pocity a to co chces od zivota. Ak ta ma taky vztah obmedzovat v rozvoji (studium / praca) tak to budes musiet prediskutovat s partnerom...
Samozrejme ked sa jedna o lasku vsetko ide bokom. Ale to je bullshit ze ? Keby si si bola nezakladala by si taketo fora. Ide ti o to co z toho mozes vytazit a co stratit. Nie je to tvoja osudova laska...nemate spolu dieta, nieste zenati. Budte spolu vzdy ked to bude mozne, neobmedzujte sa a uzivajte si jeden druheho. Avsak pamataj ste mladi a urcite pride chvila kedy bude riesit jeden z vas skolu / pracu a mozno to nebude tak blizko ako to je teraz.
ale teraz vážne...ono to celé záleží od toho, aké povahy majú osoby, ktoré v takomto vzťahu sú...ja som mala niekoľko takých vzťahov a aj teraz taký mám...predtým som nebola nadšencom takýchto vzťahov a tvrdila som, že je to o ničom a nemá to zmysel...teraz som pochopila, že to bolo len tým "vzťahom"...mám chlapa, ktorého strašne ľúbim a on ľúbi mňa a až vďaka nemu som pochopila, že na diaľke fakt nezáleží a má zmysel to vydržať...takže podľa mňa sa to rozhodne oplatí