Mala som frajera....stretla som sa s jednym jeho kamosom....strasne sa mi zapacil aj ja jemu...nooo a zacalo to medzi nami iskrit...az sme sa zacali bozkavat...bola to hlupost...viem, lebo som podviedla frajera.prednedavnom som sa s nim kvoli tomu aj rozi
idealny vztah... ked si ani nerozumiete preco si nenajdes radsej niekoho s kym ti to bude klapat aj inak ako henak?? ako na rovinu.. toto co pises by som brala ako zajebavanie.. vztah to urcite nie je
@5 sak medzi nami to klape...my sa aj vieme porozpravat...ale fakt ze vacsinou casu sa len bozkavame no to skor on sa xe vkuse ty kks kukame dvd a kazdu minutu ma bozkava
njn v pohode si typicka 15 rocna holka a robis vam "dobre" meno...presne stakymi jak ty som chodil a vydrzi vam to podla mna max. mesiac kym si zas nenajdes dalsieho kamoso-frajera ci co neskor ked budes starsia ich nudes takto striedat aj v posteli?
no urcite takyto vztah nema zmysel.. dlho vam to nevydrzi.. ale kedze ho asi skutocne nemas rada tak ti nebude prekazat ani rozchod.. a najdes si dalsieho
@8 nie nebudem niesom k**** ale sak ty si to myslis o kazde co ma 14 abo 15 tvoja vec ale aspon nas nemusis furt urazat...aj ty si mal 14, 15 a myslim ze si vtedy chcel kazdu len pretiahnu lebo po rozume ti len to behaloo...ale jak hovori moj otec ,,zabudol vol ze telatom bol,,
@12 Asponze ste sa (si) so svojou sprostou prezradili. A potom sa niekto stazuje, ze sa tu vacsina diskusii zdrbava, ked su takmer vsetky fake, ako aj ta tvoja, ze ti baba nechce dat. Tu sa uz fakt neoplati seriozne radit.
No je to vzťah založený len na fyzike Ak to nestopneš, tak to prerastie len na vzťah založený na sexe (je jedno, že si ho ešte nemala - čo nemáš môže byť ). Takže radšej to stopni nieje to to pravé pre teba A čo je to láska ešte nevieš! Si spomeň, keď budeš staršia...
A práve také holky, ako vy ma štvú v KE Mi je z vás zle...
aaa mudri chlapec ale ne ved ked sa ti to paci nechaj sa bozkavat a ked ta to prestane nudit tak sa s nim rozid podla mna je blbost trcat v takom vstahu a ako napisali ostatny tak co asi tak nasleduje po bozkavani
ked vam to tak vyhovuje...Kazdopadne,ked sa ozaj nevypravate,tak to skonci ozaj len pri sexe a nicom inacom.ach jo,preco na slovensku niekto nevie po slovensky??
@43 čo je na tom divné. Len ten sexuálny vzťah jej určite stačiť nebude, tak si nájde iného a ďalšieho. Dovolím si parafrázovať slová kolegu @alpynus -a: stane sa žiarivým klenotom ľudskej plytkosti a onedlho získa titul 'zamestnanec roka' v nejednom dome 'lásky'.
(za kopírovanie a plagiátorstvo sa kolegovi hlboko ospravedlňujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
aaa @2 porozpravat sa je dost tazkeee noo kedze on nevie velmi dobre po slovensky a ja po madarsky
@3 - cista pravda
@10 mam ho rada
k téme:Vydržať vám to dlho nevydrží,to je jasné!
Tak si užívaj a netráp sa tým či to má zmysel..
A ak ti teda nevadí,že sa bozkával vlastne s frajerkou kamoša(teda s tebou),tak to určite robí aj s ďalšími
inak súhlas so @17 ...
suhlasim celkom super a vlastne aj realne si to vystihol, jasne zavisi to od podmienok ale je to trefne!
A práve také holky, ako vy ma štvú v KE Mi je z vás zle...
DOBRE DIEVČA!
# 40 luc.ka: este ma v tom nadpise aj chybu
(za kopírovanie a plagiátorstvo sa kolegovi hlboko ospravedlňujem