taketo casopisy su imho odpad, tlacia zenam do hlav nepouzitelne blbosti, hlavne eva a emma, ta je extra stupidna hlavne co sa vztahov a sexu tyka. to tretie nepoznam. radsej nejaku dobru knihu, tieto braky su tak na dve veci.
Tento mesiac mám Evu, pár dobrých článkov tak bolo, ale nejako ma extra neočarila, Emmu nemám.
A čo je lepšie, tak každý mesiac iné. Napríklad raz som v Emme prečítala skoro všetko a dostala sa mi do rúk aj Eva, ale tam som neprečítala nič.
Ja kupujem podľa toho, či je tam nejaký darček, ak je v Eve, kúpim Evu, ak v Emme, kúpim Emmu a ak nikde nie je žiadny, nechápam to na náhodu
@peculiar Takéto časopisy sú skôr na odreagovanie, nedajú sa brať ako návod na život, ak niekto berie tie ich články smrteľne vážne, tak je asi riadne blbý, lebo väčšina je písaná s nadhľadom
@d170 divila by si sa, kolko zien to berie vazne a potom maju kvoli emmam a cosmopolitanom dobabrany zivot len preto, ze veria, ze rady v nich su klucom k uspechu. btw nemam tolko penazi, aby som si kupovala nieco, co sa neda brat vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a vo vseobecnosti mam Evu radsej Emmu, ale oni sa kazdy mesiac strediaju, ktory je lepsi Raz ten, raz ten...
Tak odporucam urobit tak ako ja - kupit aj aj + este ELLE
Elle je hlavne o mode, clanky tam velmi nie su.
A Madam Eva je skor pre starsie zeny, tento mesiac som si ju kupila len kvoli knizke
aj keď pochybujem. že si to všimne... keďže je v tom Nemecku
Tento mesiac mám Evu, pár dobrých článkov tak bolo, ale nejako ma extra neočarila, Emmu nemám.
A čo je lepšie, tak každý mesiac iné. Napríklad raz som v Emme prečítala skoro všetko a dostala sa mi do rúk aj Eva, ale tam som neprečítala nič.
Ja kupujem podľa toho, či je tam nejaký darček, ak je v Eve, kúpim Evu, ak v Emme, kúpim Emmu a ak nikde nie je žiadny, nechápam to na náhodu
@peculiar Takéto časopisy sú skôr na odreagovanie, nedajú sa brať ako návod na život, ak niekto berie tie ich články smrteľne vážne, tak je asi riadne blbý, lebo väčšina je písaná s nadhľadom
Ja to kupujem preto, lebo čítanie alebo listovanie takého časopisu je jediná činnosť, pri ktorej dokážem úplne vypnúť a sústrediť sa na ten časopis.
Lebo nech robím hocičo iné, mám v hlave milión myšlienok.