nie, ale ja poznam taku zelenu lampu, maju ju aj moji pribuzni a vidam ju strasne casto vo filmoch aj relaciach...ci uz nasich, alebo zahranicnych...proste tu lampu ma kazdy
ja som asi predvcerom isla, prazdna ulica, akurat oproti mne nejaka baba. ale nie ze tricko, ale slnecne okuliare mala presne take iste ako ja skoro som sa rozosmiala, aka nahoda
Ja som videla v casopise tusim to bolo Plus 7dni uz davno niakeho futbalistu znameho spolu s frajerkou a ta zenska mala presne taky isty sveter ako mam aj ja,na nikom inom som ho doteraz nevidela,haluz
Teraz ma napadlo, že spolužiak mal to isté tričko ako Ali Krasňanský(taktiež z Mafstory) YOUNG RICH AND FAMOUS (nápis) od FSaS ale sa mi zdá, že v čiernom vydaní, ali mal bielo-čierne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ma niekdo taku istu hracku ako oni teraz myslim pistol???
1, v superstar tusim chrenko sa vola mal taku ciernu pasikavu koeslu ako ja
2, teraz v lete to bolo v cestovinach ten moderator mal rovnaku koselu kvietkovu bielu ako ja
3, p prvom diely druhej serie panelaku mal svehla take slnecne brile ako ja
oni ma kopiruju pomoooooc
ONA!!! má moje tričko! truuuba
ja som asi predvcerom isla, prazdna ulica, akurat oproti mne nejaka baba. ale nie ze tricko, ale slnecne okuliare mala presne take iste ako ja skoro som sa rozosmiala, aka nahoda