....my tiež máme.. oco sa raz pýtala jedného známeho či sa dajú nejak dávať filmy z magia do pc.. že sa dajú ale že nevie ako. ale či to je pravda tak to neviem.. my sme to neskúšali...
Tá krabica sa volá set top box keby to chcel niekto hľadať na internete.
Inak ani IT-čkári z T-comu nevedeli poradiť či sa to dá a zatiaľ som nepočula o nikom komu by sa to podarilo ale že teoreticky by sa to nejako mohlo dať.
A nie som si celkom istá, ale mám pocit že rodičia hovorili že to USB-čko je zablokované...
ja osm brigádoval v jednej takej firme kde sme niečo podobné montovali a inštalovali , je ot naozaj iba na to aby sa do tej skrinky nainštaloval softvér , nič iné , tebe je to vlastne na nič
@18 no veď ja som myslel to usbčko , písali sme príspevok v tom istom čase , ja som ho písal keď si tam ešte nejebol ten obrazok , len ty si stlačil enter asi o niečo skôr si myslíš že som taký sprostý , jano ?
Nedá mi nereagovať na túto diskusiu. Usb port na stb zatiľ softwarovo zablokovaný. Časomvšak dôjde k jeho odblokovaniu a bude slúžiť na pridávanie vlastných fotiek a videa na portál, ale si z neho ťahať. Je to služba, ktorú bute poskytovať magio v blízkej buducnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Inak ani IT-čkári z T-comu nevedeli poradiť či sa to dá a zatiaľ som nepočula o nikom komu by sa to podarilo ale že teoreticky by sa to nejako mohlo dať.
A nie som si celkom istá, ale mám pocit že rodičia hovorili že to USB-čko je zablokované...
takto: odfoťte mi niekto krabicu zo zadu. na google niesu žiadne suitable obrázky a model od modelu sa trošku líši.
to dolné...