Pravdu povediac veľmi som extraligu nesledoval, takže nechcem zo seba robiť borca ohľadom a ani veľkého fandu(ktorý sleduje len MS, ZOH, občas NHL a finále SE) SE ale tak o KE som nikdy nepochyboval, azda len vtedy čo som sa dozvedel že sú počas sezóny v polovici tabuľky. Nejak som tomu nechápal, ale zase nesklamali moji bratia východniari Som zvedavý na dnešný 3 zápas.
Slovan je lepsi a kazdy to vie , mame viac titulov , lepsich hracov , lepsie podmienky , je v tom len nevrazivost vychodnarov voci zapadu prameniaca zo zavisti
@mm47 a kto to vie?? tituly si nechaj aby si sa z nich mohol tesit po sezone...tie asi tazko teraz rozhodnu..lepsich hracov?? v tychto troch zapasoch sa mi ani nezdalo...lepsie podmienky? to ako nizsi rozpocet a stadion ako stodola? ...a nevrazivost si nechaj tiez pre belasu plachtu...mozes si s nimi zakricat lunik 9 a potom rozpravat o nevrazivosti..
@swen no dnes to boli poriadne nervy..skoda samostatnych najazdov ale to brvno v predlzeni.. ...idem ak stihnem..cely zapas nestihnem zrejme ale tak od tej druhej tretiny by som snad mohol byt uz tam
@swen no pocasie bolo dost biedne ..ale vysledok o to viac potesil ..uz len jeden zapas nam chyba...som zvedavy v ktorom zapase sa to podari ..ale nepochybujem ze sa podari..
@belzeboss no bolo to hrozne pocasie. vysledok bol tesny ....no mohlo bi zajtra v ba, ale velmy tomu neverim ze tam teraz vyhraju, aj ked bi som chcel aby vyhrali zajtra v ba, a titul oslavit v sobotu v steelke a na namesti
@swen no tak dnes napokon padlo rozhodnutie ..v stredu som nevidel zapas vobec lebo som cestoval v autobuse, dnes som bol na stadione ale az od druhej tretiny lebo tak som prisiel domov ..ale ta bola bez golov ..parada ..velmi spokojny som ..a slovan sa s tym vyjazdom zase moc nepochlapil
@swen no ludi bolo to hej ...a po zapase jak kazdy trubil okolo steelky ...ja neviem podla mna tych 20 zufalcov nech uz prisli odkialkolvek mohli ostat doma..zaberali miesto kosicanom ktori chceli vidiet zapas ..ajtak ich nebolo ani pocut
@belzeboss mna skor sokovalo co povedal ten ba hrac-ze "boly sme lepsiii." no neviem ci muzstvo ktore je "lepsie" prehra o 3 goly ale bolo vypredanee si chcem kupit novy hokejovy dres, len......nie HC. nevies ktore muzstvo z extraligi je z HC zadobre?
@swen no bratislavcania stale budu tvrdit, ze boli lepsi...ale tak 5:2 v zapase 4:2 na zapasy a stale sa to nijak neprejavil ... ..tak to mas tazke si vybrat..ked hrame proti slovanu tak je s nami kazde muzstvo za dobre...inak je to trochu tazsie..niekedy s nitrou boli dobre vztahy ale dnes uz nejak by som nepovedal..skor take neutralne...nechces dres niekoho z nhl? ..ja keby som si chcel kupit dres okrem ke tak asi liptovskeho mikulasa...lenze oni holt vypadli
@belzeboss neviem ci sledujes tu diskusiu otom ze sme vyhrali extraligu, kde ten mm47 pise hluposti. ale nechce sa mi tam pre poniektorich ludii,zacat pisat o dovodoch, preco nemam rad ba, ked skoro vsetci vedia, aky su blavaci namysleny a arogantny. kludne bi som mohol zacat pisat ako sa vsetci musime skladat na stadion pre slovan. neviem ci tu diskusiu tam citas, je medzi najdiskutovanejsimi diskusiami za tyzden ......no skor nejaky reprezentacni chcem kupit....bud svedsko alebo nemecko. neviem ci maju :/ .......liptovski mikulas dres bi som chcel aj ja,ale neviem ci bi sa v nom dalo normalne ist na hokej
@swen ach tu diskusiu som uz prestal sledovat, lebo som si uvedomil ze ten chlapec sa potrebuje skor porozpravat s odbornikom (lekarom) ako somnou...ved hej...my sa skladame na stadion pre slovan..a to by clovek este nejak predychal...ale on sa tam zacne vyplakavat ako vsetci nemaju radi BA..kazdy ma v pici celu bratislavu..len takych odbornikov ako je on nikto nema rad...aale..skoda rozoberat..ked reprezentacny tak asi svedsky z tychto dvoch by som si vybral ..ale ja by som rusky reprezentacny bral ..no ja by som na hokej s dresom mikulasa tu v kosiciach nesiel..aj ked nie zo strachu...proti LM v kosiciach nikto nic nemal..a teraz uz vobec ked s nimi ani nebudeme hrat v buducej sezone..ale by mi to divne pripadalo, ze mam permu, som pomaly na kazdom zapase a v drese mikulasa
@belzeboss aha, no ja som tam sa zapojil a teraz neviem ako z nej vom:/ ......no tu je viac takich ludii,co ked napisem daco zle na ba, ta hned je zle,ale ked dakto daco zle na ke,tak su ticho,a to mi vadii na poniektorich ludoch tuna..... ved chcem zrobit novy nick,a tam si dam ze svedsko .......ruski...no vies, do ruska by som nesiel .... aha, no ano...bolo by to asi zvlastne . z nemeckom vyhrala repre, som zvedavy na ms co teraz v nemecku budu, ci budu mat medajlu,aj ked ja fandim skor svedsku . ta anketa o mene pre maskota ms co budu unas ma pobavyla, myslim to meno ze "gazda" to rovno mohol chlapec dat ze "gadzo"
@swen njn..tazko je sa z toho dostat ....ja mam pocit ze v ba je strasne vela takych provokaterov ako je ten mm...ani nevie o com hovori, ale pocul otca nadavat tak hovori....no ja by som do ruska isiel v pohode...na ukrajine som uz bol, velmi ine to zrejme nebude ani v rusku ...a hokejistov maju dobrych ...no meno maskota, ze gazda..to chcem vidiet toho kto to vymyslel ..to uz fakt rovno gadzo ...ako, v pohode..nech je to nieco slovenske..ajtak sa mi tie zahranicne mena nepacili..ale nieco normalne
@belzeboss sorry ze az teraz odpisujem,ale....niekto sa musi zastat aj nas vychdniarov na tomto webe v niektorich diskusiach asi vies ktore trosku som v tamtich diskusiach pritvrdil,lebo z niektorimi ludmi tuna sa neda slusne a pekne.......
......aha ....sa stavym ze nejaky z hornej dolnej lebo "gazda" to je neskutocna blbost ....ved ano, len aby to nedopadlo ako z tym meteoritom , ze....navrh bol ze "bratislavskii" a to je uz dost silna kava.
aj ked samotny blavaci mi az tak nevadia, to len tu si parr ludii myslii ze neznasam neviem ako blavu a blavakou nech v tom len ostanu, mne to len a len nahrava do mojich planou tu
@swen napodobne, sorry ale som zabudol ze som neodpisal ...nj niekto sa musi zastat ...ja uz sa citim akosi stary na taketo hadky ..tak sa zapajam len miestami a obvykle rychlo stratim trpezlivost tak vycuvam ...
...tak to naozaj gazda je blbost..to jak keby sa volal rolnik alebo take niec ...heej?? to s tym meteoritom som ani nepocul ..no ten mal s bratislavou naozaj vela spolocneh ...
...ja mam blavakov na haku, pretoze ziadneho osobne nepoznam...a tych co poznam z netu, tak to su presne taki ako kolega mm47...tak potom je zrejme, aky nazor o nich mozem mat...ale urcite taki niesu vsetci
@swen hej hej, to poznam ..jednako ja sa snazim takym uz vyhybat...este s rozumnym clovekom sa budem "hadat"...ale naco budem stracat cas s cistym dementom ako je vyssieuvedeny..
..to, ze urcite su aj normalni ale ja ich nepoznam...tak nebudem rozpravat, ze ich mam rad...ked tych co poznam nemam rad...
...tak aspon trosku normalnejsie vyzera maskot ako ten povodny ..ale to meno mi pride take...neoriginalne...ale lepsie jak gazda ...a ako bolo v sporte na jojke...uspel v konkurencii ficka, dunca ci bryndzaka ...niektorym musi dobre jebat
@belzeboss ale vsimni si, ze vetsinou mna kritizuju a provokuju ludia, co v diskusiach dokopi nic vecne nepisu. len filozofuju nad hlupostamy. napriklad najnovsie ten ............. on obsolutne nic vecne nepise a len domna sa navaza. a ako som zistil, argumentovat takim ludom tu, nema zmysel....lebo aj tak urobia z komara somara.
no...podobne, ale....su tam urcite aj ludia, ktori su aj narodeny v ba, a su v pohode. ...
to an uz som si ho aj odfotil na hlavnej aj ked nechapem preco ho daly k tescu pred bagetariu ...no to meno vraj daco v anglictine neslusne znamena .....aha to ano
a bol si v stredu na hlavnej? ja ano, vydel som ten pohar nazivo
@swen no vies..internet poskytuje anonymitu tak tu je kazdy hrdinom ...
..ja som ani nevedel ze niekde bude ...len ze zraz komunistov ma byt pri tescu ...neviem co znamena jeho meno ...tak dobre anglicky slang nepoznam ...
..nebol som na hlavnej, spal som doma unaveny som bol...ja som videl pohar zdialky na stadione naziv ...to mi musi stacit zatial ..a o rok by sme mohli znova vyhrat aby som si ho isiel pozriet na hlavnu ..
..vyzera to nadejne..dneska vyhra...uz mame rovnako budov ako fc petrzlen...a aj na dunajsku sa dotahujeme...treba zabrat v zavere a bude dobre
@swen ani nie tak kazdy ako jedna konkretna osoba ale chapem ...
....ta prvy maj bol..maly šveto...ak tak volaju...tak som len rad ..konecne teda recesia zvitazila ..nemam rad ak sa veci beru prilis vazne ..
..ja neviem co ma cakat..ani pred rokom som moc neveril a vyhrali...a teraz si myslim...ze s hudym s brane sa da na slovensku dosiahnut vsetko...brankar minimalne slovenskej extratriedy a ten kanadsky oberkokor zavola do pripravy Konrada...to snad nepotrebuje komentar..
...futbal fajn..dneska remiza s fc petrzlen...dunajska by mohla vypadnut..aj to tak vyzera.
@swen no ja som cital vselico...ale neviem comu verit..kazdopadne by bolo divne zaplatiti si trenera z kanady aby pocuval co mu povie siroky nie? ..ale mozne to je..
...no dravecky ano...ale gron myslim ze ostava...ale draveckemu doprajem urcite aby si zahral kvalitnejsiu ligu..ma na to a dostal ponuku z khl ..aj ked radsej by som bol keby ostal..
...dnes je dolezity zapas tak uvidime
..a otvaraci zapas MS si pozeral?? dost slaby bol...a ti divaci sice ich bolo dost ale cakal som lepsiu atmosferu
@swen no..potom sa ale naskyta otazka, naco mame kanadskeho trenera ked sam nemoze rozhodovat o zostave...
...no hraci odchadzaju ale medzi nimi gron nieje podla mojich info...
Žiadny tím - a výnimkou nie je ani majstrovský – neobídu ani posezónne odchody. V košickom drese sa už v novom ročníku neobjavia útočníci Rudolf Huna, Vladimír Dravecký, Peter Húževka, Petr Šachl a Juraj Sýkora, ktorým vypršali platné kontrakty.
..skopirovane zo stranky hckosice.sk...
...ale o futbalovom zapase bol ..no hokej je dnes aj to asi nebudem pozerat ..musim sa ucit
.....hej urcite budu slabsie..ako USA malo sice dost hracov z NHL ale to taki hraci prevazne, ze priemerny hrac z khl je lepsi...ale rusi budu silni tak som velmi zvedavy..
@swen no je to dost mozne...lebo sa mi nechce zdat, zeby uznavany trener po tom co mal moznost zhliadnut finalovu seriu dal prednost konradovi pred hudym...
..tak posily su zaujimave ...kriska, hascak, pasek...vracaju sa sterbak a miklik..a mozno sa vrati marcinko a este mozno pride nejaky 17-rocny jurco - toho nepoznam...takze som velmi zvedavy na uvod sezony..
..no tento rok je jeden silny tim a to je ten rusky...to mi bolo jasne aj pred aj po dnesnom zapase..rusi maju velmi silnu ofenzivu..dnes mal budaj svoj den..ale rusi este nastrielaju vela golov na turnaji..ale nasi zato perfektne zahrali...hlavne tretiu tretinu..bojovali do konca ako sa patri...a s trochou stastia mohli aj vyrovnat..
@belzeboss no...ked poznas ako to chodii na slovensku, tak to az tak nerealne neznie.
...to aj ja, ale asi 3. titul v rade nebude.
vsimol som si za koho si hlasoval v ankete kto vyhra ms ja som hlasoval za svedov,aj ked majstri nebudu. ale bude to zaujimave, kedze usa hra o zachranu, takze zatial sa drzia rusi,svajciari.....aj dani mozu prekvapit. slovaci maju na medailu podla mna. len musia hrat tak,ako z bieloruskom len dufam ze fini nebudu hrat o medaile a ani nemci.
@swen teraz tu moc casto nechodim, musim makat na skole tak az teraz odpisujem...
...no ja som zahlasoval za svoju klasiku co si myslim, ze aj tak bude...najsilnejsi su toho roku...svedi nejake zvlastne vysledky maju ..oni sa dostanu podla mna do semifinale, najlepsie treti skoncia...
...no slovaci uz medailu nebudu mat..velka bieda toho roku, najlepsie hrali s ruskom a potom vykonnost stale klesala, s nemeckom som nevidel ale s danskom bolo strasne a s finskom tiez...nemyslim, nemci urcite nie..
@swen no, bol som blizsie k pravde ..rusi vo finale, svedi treti...vyhrali cesi hoci stastne, ale ten kto da viac golov tak je vitaz a historia si pamata len vysledky ..skoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
@artman dnes o 16:50
pa3cek
dakujem vam, za info samozrejme si to pozriem lezim doma s horuckou
takze casu dost,drzim palce slovanu, aj ked kosice su na koni, nakoniec sa to mozno obrati, kazdopadne ,zapas to bude v poho
Slovan je lepsi a kazdy to vie , mame viac titulov , lepsich hracov , lepsie podmienky , je v tom len nevrazivost vychodnarov voci zapadu prameniaca zo zavisti
......aha ....sa stavym ze nejaky z hornej dolnej lebo "gazda" to je neskutocna blbost ....ved ano, len aby to nedopadlo ako z tym meteoritom , ze....navrh bol ze "bratislavskii" a to je uz dost silna kava.
aj ked samotny blavaci mi az tak nevadia, to len tu si parr ludii myslii ze neznasam neviem ako blavu a blavakou nech v tom len ostanu, mne to len a len nahrava do mojich planou tu
...tak to naozaj gazda je blbost..to jak keby sa volal rolnik alebo take niec ...heej?? to s tym meteoritom som ani nepocul ..no ten mal s bratislavou naozaj vela spolocneh ...
...ja mam blavakov na haku, pretoze ziadneho osobne nepoznam...a tych co poznam z netu, tak to su presne taki ako kolega mm47...tak potom je zrejme, aky nazor o nich mozem mat...ale urcite taki niesu vsetci
no meno je uz zname a je to....dost trapas .....vymyslaju nazou prenho, a to z "bratislavski" bolo uplne odveci, lebo vobec nic nema z bratislavou.
no....ja poznam z netu aj normalnich,co su v pohode. aj ked z bratislavi vela ludiii nepoznam :/
co hovoris na noveho maskota pre ms a meno???
a bol si v stredu na hlavnej???
..to, ze urcite su aj normalni ale ja ich nepoznam...tak nebudem rozpravat, ze ich mam rad...ked tych co poznam nemam rad...
...tak aspon trosku normalnejsie vyzera maskot ako ten povodny ..ale to meno mi pride take...neoriginalne...ale lepsie jak gazda ...a ako bolo v sporte na jojke...uspel v konkurencii ficka, dunca ci bryndzaka ...niektorym musi dobre jebat
no...podobne, ale....su tam urcite aj ludia, ktori su aj narodeny v ba, a su v pohode. ...
to an uz som si ho aj odfotil na hlavnej aj ked nechapem preco ho daly k tescu pred bagetariu ...no to meno vraj daco v anglictine neslusne znamena .....aha to ano
a bol si v stredu na hlavnej? ja ano, vydel som ten pohar nazivo
dufam ze sa futbal zachrani v lige
..ja som ani nevedel ze niekde bude ...len ze zraz komunistov ma byt pri tescu ...neviem co znamena jeho meno ...tak dobre anglicky slang nepoznam ...
..nebol som na hlavnej, spal som doma unaveny som bol...ja som videl pohar zdialky na stadione naziv ...to mi musi stacit zatial ..a o rok by sme mohli znova vyhrat aby som si ho isiel pozriet na hlavnu ..
..vyzera to nadejne..dneska vyhra...uz mame rovnako budov ako fc petrzlen...a aj na dunajsku sa dotahujeme...treba zabrat v zavere a bude dobre
akich komunistou? .....bolo to v tv, vraj nejaky pohlavny organ tak volaju
aha :/ skoda :/...no bolo tam ludiii ako na 1. maja ...no o rok, velmy neverim ze vyhraju :/
.... ved dufam ze budu aspon 3 od konca nech je istota ze budu hrat 1 ligu aj o rok
....ta prvy maj bol..maly šveto...ak tak volaju...tak som len rad ..konecne teda recesia zvitazila ..nemam rad ak sa veci beru prilis vazne ..
..ja neviem co ma cakat..ani pred rokom som moc neveril a vyhrali...a teraz si myslim...ze s hudym s brane sa da na slovensku dosiahnut vsetko...brankar minimalne slovenskej extratriedy a ten kanadsky oberkokor zavola do pripravy Konrada...to snad nepotrebuje komentar..
...futbal fajn..dneska remiza s fc petrzlen...dunajska by mohla vypadnut..aj to tak vyzera.
niekto iny ho nevybral.....si precitaj co sa otom vtedy popisalo, a zistis ze trener reprezentacie nebol ten,kto ho nezobral do reprezentacie.
uz vieme kto pojde do reprezentacie,skoda ze z hc hraci, ktorii odchadzaju z hc :/
uvydime ako im vyjdu zapasi, do konca ligi je este niekolko kol.
...no dravecky ano...ale gron myslim ze ostava...ale draveckemu doprajem urcite aby si zahral kvalitnejsiu ligu..ma na to a dostal ponuku z khl ..aj ked radsej by som bol keby ostal..
...dnes je dolezity zapas tak uvidime
..a otvaraci zapas MS si pozeral?? dost slaby bol...a ti divaci sice ich bolo dost ale cakal som lepsiu atmosferu
nie, 5 hracov odchadza a aj tiii co idu repre.
dnes? ved zajtra hraju teda...ked toto pisem a citas to,tak dnes
trocha,a bolo to presne to,co som cakal......cele tie ms budu v urcitom zmysle slabe. prave koli oh.
...no hraci odchadzaju ale medzi nimi gron nieje podla mojich info...
Žiadny tím - a výnimkou nie je ani majstrovský – neobídu ani posezónne odchody. V košickom drese sa už v novom ročníku neobjavia útočníci Rudolf Huna, Vladimír Dravecký, Peter Húževka, Petr Šachl a Juraj Sýkora, ktorým vypršali platné kontrakty.
..skopirovane zo stranky hckosice.sk...
...ale o futbalovom zapase bol ..no hokej je dnes aj to asi nebudem pozerat ..musim sa ucit
.....hej urcite budu slabsie..ako USA malo sice dost hracov z NHL ale to taki hraci prevazne, ze priemerny hrac z khl je lepsi...ale rusi budu silni tak som velmi zvedavy..
..
uvidime kto bude hrat v novej sezone
aha :/
nikdy na ms po oh neboly silne tymy ako na oh. ved aj titul maju slovaci z ms po oh
..tak posily su zaujimave ...kriska, hascak, pasek...vracaju sa sterbak a miklik..a mozno sa vrati marcinko a este mozno pride nejaky 17-rocny jurco - toho nepoznam...takze som velmi zvedavy na uvod sezony..
..no tento rok je jeden silny tim a to je ten rusky...to mi bolo jasne aj pred aj po dnesnom zapase..rusi maju velmi silnu ofenzivu..dnes mal budaj svoj den..ale rusi este nastrielaju vela golov na turnaji..ale nasi zato perfektne zahrali...hlavne tretiu tretinu..bojovali do konca ako sa patri...a s trochou stastia mohli aj vyrovnat..
...to aj ja, ale asi 3. titul v rade nebude.
vsimol som si za koho si hlasoval v ankete kto vyhra ms ja som hlasoval za svedov,aj ked majstri nebudu. ale bude to zaujimave, kedze usa hra o zachranu, takze zatial sa drzia rusi,svajciari.....aj dani mozu prekvapit. slovaci maju na medailu podla mna. len musia hrat tak,ako z bieloruskom len dufam ze fini nebudu hrat o medaile a ani nemci.
...no ja som zahlasoval za svoju klasiku co si myslim, ze aj tak bude...najsilnejsi su toho roku...svedi nejake zvlastne vysledky maju ..oni sa dostanu podla mna do semifinale, najlepsie treti skoncia...
...no slovaci uz medailu nebudu mat..velka bieda toho roku, najlepsie hrali s ruskom a potom vykonnost stale klesala, s nemeckom som nevidel ale s danskom bolo strasne a s finskom tiez...nemyslim, nemci urcite nie..
tak ja drzim svedom. no uvydime, ale rusi podla vsetkeho budu majstri.