Zaujíma ma či by malo mať tetovanie nejaký hlbší zmysel. Niečo nám pripomínať alebo nám dodávať silu
a jestvujú typické ženské/mužské tetovania alebo si môže dať človek vytetovať čo sa mu páči?
Napríklad muž si dá vytetovať kvety, motýľa, ...
Podľa mňa áno, nedám si niečo na celý život len tak. Ale tak okrem toho, že by to malo mať hlbší zmysel by to malo aj nejako vyzerať. Mne sa nepáčia tie nápisy a sračky, radšej mám pekne, zaujímavo a originálne spracované nápady, ktoré neomrzia ani po rokoch a pre človeka niečo znamenajú
A vôbec to nie je čudné, keď si dá chlap vytetovať motýľa alebo kvety ak to aj pekne vyzerá
Nie! kvety a motýle sú vyložene ženská záležitosť!
čo si, bože samozrejme že je to jedno ... ale k tomu významu tetovania, určite by malo tetovanie pre teba niečo znamenať. proste niečo čo ťa charakterizuje, alebo niečo pre teba symbolizuje, aj ked ostatní o tom význame ani nemusia vedieť.
podľa mňa je to jedno, je to vec vkusu a teda niekto si môže dať niečo vytetovať lebo "sa mi to páči", na druhej strane ja osobne chcem mať vo svojich tetovaniach nejaký význam
Ja osobne by som si nedala tetovanie zatiaľ. A ani v budúcnosti neplánujem. Každopádne, ak sa jedného dňa k niečomu takému odhodlám, určite si dám niečo, čo bude mať pre mňa hlbší význam, a kvetinka či motýľ to s najväčšou pravdepodobnosťou nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A vôbec to nie je čudné, keď si dá chlap vytetovať motýľa alebo kvety ak to aj pekne vyzerá
čo si, bože samozrejme že je to jedno ... ale k tomu významu tetovania, určite by malo tetovanie pre teba niečo znamenať. proste niečo čo ťa charakterizuje, alebo niečo pre teba symbolizuje, aj ked ostatní o tom význame ani nemusia vedieť.
samozrejme vytetovať si môžeš dať čokolvek, aj chlap kvety aj žena lebku
ja mám významové len dve
zvyšné tri sa mi len sakra páčili a tak som si ich sakra dala!
a cez víkend pribudne ďalšie..tiež má svoj význam budem mať vďaka nemu doživotne zadarmo vstup na české LiR-ká
len pretože sa mu to páči? nie je to ženské?
nie. nie je to ženské. farby nemajú pohlavie. každý može slobodne nosiť to čo sa mi páči. už sa to naučte...