Tak má ma rada ale tak normálne, triezvo. mne to stačí, nevadí jej keď sa im mocem po dome, nevadí jej, keď im tam občas prespím, nevadí jej keď okupujem kuchyňu či kúpeľnu...
Zato moja mama môjho priateľa úplne miluje. ak to porovnám, viac sa mi páči postoj priateľovej matky
ja si myslim že ma ma rada a mozno aj preto, ze mame rovnaku povahu a trosku jej pripominam jej mladsie ja a este samozrejme aj miluje svojho synacika, takze ked on miluje mna, tak nieje co riesit
no to je take ze nie ze by sme sa nejak zboznovali ale zas ani pozabijat sa nejdeme proste za tie 3roky co som u nich pravidelne nasackovana sme si na seba zvykli a myslim ze celkom v pohode spolu vychadzame aj ked sem tam to trochu zaskripe ale som spokojna mohla som dopadnut ovela ovela horsie
nepoznam zatial,...je jedno aka je,nemoze byt zla, kedze mam jej dceru,a tu vychovali tak ,ze je aka je.Takze ked je zdravy strom,ani jablko nemoze byt zle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a neviem, či ma jeho mama mala rada. stretla som ju len dvakrát, nachvíľku a nejako sme sa ani nebavili.
Uvidíme o dva roky
Zato moja mama môjho priateľa úplne miluje. ak to porovnám, viac sa mi páči postoj priateľovej matky
ale tak už je to jedno,teraz môže byť rada že ma už neuvidí