Poznate nejakeho muza co si dava make up ?
Ak ano ako to vyzera vydno ze ho ma ?
A co by ste si mysleli o muzovi ktory ma na ksichte make up ?
Lebo rozmyslam ze si ho dam lebo ja uz fakt neviem mam 20rokov a mam akne po celej tvari a ziadne lieky mi ne
Aj ja pouzivam make-up. Resp. v poslednej dobe BB cream. Nie je na tom nic zvlastne. Ranna rutina, gel na vlasy, umyt ruky, trochu toho hnedeho sajrajtu na ruku, pretriet ksicht a ide sa dalej.
@stahli ja používam make up,
nemám zlú pleť, ale ráno mám pehy a nesúvislé farby,
keď si dám nejaké to BBčko, tak mi zjednotí pleť do jednej farby, aj keď frajer hovorí, že veľa času trávim v kúpelni,
a v médiach je to normálne, že muži majú make up...
Hlavne som mal dosť z Pyca, ktorý ma realne toľko make upu, že oproti mne to bolo nič
nahodou @5 Lukas je super, velmi sikovny chalan... tiez zacinal s make-upom kvoli akne...
ja by som si osobne nemyslela nic zle o chlapovi, ktory pouziva make-up na zakrytie vyrazok... zle si myslim o takych, co maju dokonalu plet a este na make-up nacvachtaju kilo bronzeru... ale to je o inom.
zblizka to vidno bude, teda ja to rozoznam urcite, neviem, ako ostatni... ale aj keby podla mna to posobi estetickejsie (pokial je make-up dobre naneseny a rozotrety), ako plet plna vyrazok...
byt tebou si ale predom fakt pozriem dake video, napr. od spominaneho Lukasa, aby si vedel ako na to...
uplne v pohode kedže počúvam visual kei a tam sa muži dosť maľujú tak už to dajako beriem celkom pohode, poznám iba jedného osobne ale na ňom ani nevidno že má, proste ked chceš tak to rob a názor iných ťa zaujímať nemusí
ja si davam makeup, respektivne teraz len tu kryciu tycinku, nevravim ze moc len tak decentne a nevidim na tom nic zle...Kto je vyrovnany sam so sebou nemusi hladiet na tom co si myslia o nom druhy...ja som sa tym nikdy netajil ked si to aj niekto vsimol
@bloodypunk - Lukáš je úžasný! A on je vizážista, on s make-upom von len tak nechodí.. Aspoň myslím.
K téme, už som sa stretla s tým, že chalani, kt. mali akné a chceli to zakryť si kupovali Aknecolor. Je to jedna úžasná vecička, fakt to mne aj pomohlo, ak to niekedy za deň vynechám, vyrážky sa hneď vyhodia. Zájdi do lekárne a vypýtaj si to, stojí to okolo 5€ a sú dve farby. Treba si vybrať podľa toho, akú máš farbu pleti, prípadne zakúpiť oba a miešať si podľa vlastného gusta. Každopádne je to fakt skvelá vec.
@lucc13 Mne stačilo vidieť jedno video a už som pozerala druhé a tretie a ďalšie Ja ho rešpektujem už len za to, že s tým naozaj vie lepšie narábať ako niektoré ženy. Ale v niektorom videu hovoril, že chodí aj s make-upom, ale nie tak, že by mal aj oči nalíčené, ale len taký základ, pri ktorom nie je vidno, že by sa líčil že je to skrátka také nenápadné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Na zakrytie stop po akne, preco nie.
nemám zlú pleť, ale ráno mám pehy a nesúvislé farby,
keď si dám nejaké to BBčko, tak mi zjednotí pleť do jednej farby, aj keď frajer hovorí, že veľa času trávim v kúpelni,
a v médiach je to normálne, že muži majú make up...
Hlavne som mal dosť z Pyca, ktorý ma realne toľko make upu, že oproti mne to bolo nič
ja by som si osobne nemyslela nic zle o chlapovi, ktory pouziva make-up na zakrytie vyrazok... zle si myslim o takych, co maju dokonalu plet a este na make-up nacvachtaju kilo bronzeru... ale to je o inom.
zblizka to vidno bude, teda ja to rozoznam urcite, neviem, ako ostatni... ale aj keby podla mna to posobi estetickejsie (pokial je make-up dobre naneseny a rozotrety), ako plet plna vyrazok...
byt tebou si ale predom fakt pozriem dake video, napr. od spominaneho Lukasa, aby si vedel ako na to...
K téme, už som sa stretla s tým, že chalani, kt. mali akné a chceli to zakryť si kupovali Aknecolor. Je to jedna úžasná vecička, fakt to mne aj pomohlo, ak to niekedy za deň vynechám, vyrážky sa hneď vyhodia. Zájdi do lekárne a vypýtaj si to, stojí to okolo 5€ a sú dve farby. Treba si vybrať podľa toho, akú máš farbu pleti, prípadne zakúpiť oba a miešať si podľa vlastného gusta. Každopádne je to fakt skvelá vec.