ked sa vecer popripade v noci (v kazdom pripade potme) vracia dievca domov mal by ju chalan (nemyslim partner staci kamarat) odprevadit domov? ak to nema moc daleko?
Podľa mňa by si mal dievča odprevadiť domov, ak je tma ... nikdy nevieš, čo sa môže stať a je to i prejav, že ju máš rád a že ti záleží, aby bola v bezpečí ... nato nemusíš byť jej frajer ...
ja by som dievca odprevadil... aj keby to potvrvalo tu hodinu naviac...
a ci to znamena nieco viac no ku kamaratkam sa spravam inak ako k dievcatu ktore chcem/priatelke ale doprevadil by som aj kamaratku aj priatelku takze v mojom pripade samotne odprevadenie nic specialne neznamena
jeden môj kamarát to robieva, ale iba keď nie je veľká zima alebo neodpadáva od únavy. ale netrvám na tom, aby ma odprevádzali. keď chcú, nech idú, keď nie, ja si s empétrojkou vystačím, noci sa nebojím.
jak sa mi chce tak pojdem jak nie tak nepojdem, umysli s tym nemaju nic spolocne, a kecy ze ked s nou nepojdem tak ju okradnu... a co ked okradnu mna? to aby ma sla potom od nej ona odkopnut ku mne nie? kazdopadne keby sa ma na to vyslovene spyta ze sa boji alebo co tak 99% odpoved bude ano, ale to asi ziadna zenska nieje schopna sa vyjadrit tak jasne a zrozumitelne
az pred branu, zazelat jej prijemny zvysok dna/vecera/noci, pobozkat ju, venovat jej posledny dlhy vyznamny pohlad, usmiat sa a odist az ked dievca vojde do brany a strati sa za rohom.
keď som bývala mimo mesto tak ma vždy niekto - je jedno či dievčatá alebo chlapci odprevadili na zastávku.. a teraz bývam v meste so sesterkou tak chodíme domov samé- veď sme dve.. a zatiaľ nevznikla situácia, že by som sa v noci vracala bez nej.. ale určite je lepšie keď dievča niekto odprevadí aby nešlo samé
vzdy ma kazdy odprevadza, parkrat aj cudzi chlapci, teda ja som ich nepoznla, len kamoska, je to mile, raz pre mna isiel kamarat cez pole v noci do susednej dediny a velakrat sa mi niekto sam ponukol, ze ma odvedie/privezie kam budem chciet... ale zase ked nie som v meste, len tu v dedine vonku, tak radsej idem sama, ale aj tak sa vzdy niekto ponukne
ja som spokojna s odprevadenim na autobus aj ked som razne odmietla sama cestovat nocakom cez celu bratislavu inak pokial nebyva rovno pred zastavkou tak sa tvarim ze mi to nevadi ale myslim si ze by ho urcite zabilo dvihnut tu rit a ist so mnou na zastavku (ja som chodila s chalanom ked chodil odomna lebo to bolo daleko a potom som slapala nazad taky velky kopec) aj ked to nikdy nepoviem
ja osobne to od chalanov neočakávam, ale keď sa niektorí z nich ponúkne, že ma odprevadí domov, poteším sa ... potom sa vždy aj tak spýtam niečo v zmysle: "Naozaj ma chceš ísť odprevadiť? Ale nemusíš ak nechceš " a ten dotyčný aj tak vždy chce ... mám to ja milých a zlatých kamarátov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a ci to znamena nieco viac no ku kamaratkam sa spravam inak ako k dievcatu ktore chcem/priatelke ale doprevadil by som aj kamaratku aj priatelku takze v mojom pripade samotne odprevadenie nic specialne neznamena
ale poznam aj takych co by mali pat minut domov odomna ale ani ich nehne,nenapadne
take problemy ma chytili raz vecer, ze som si volala taxik do nemocnice a vsetci videli ze mi je zle aj to vedeli a odplazit som sa musela sama
ja sa doprosovat nebudem
ale samozrejme, nie vždy mám rada keď ma NIEKTORÍ odprevadia. nie od každého to chcem a niektorí to urobia aj napriek môjmu odporu..
ano
ano
a ano,
az pred branu, zazelat jej prijemny zvysok dna/vecera/noci, pobozkat ju, venovat jej posledny dlhy vyznamny pohlad, usmiat sa a odist az ked dievca vojde do brany a strati sa za rohom.
a tiez nemam rada, ked si niektori chlapi hned myslia, ze z toho nieco bude..
je to fajn ze chalani v tomto zostali dalo by sa povedat gentlemani
aj ked v inom to nejak extra nevyzadujem, toto je zlate
diki ludia za nazori