spominam si na nejaku sladkost, kde bolo navrchu nejake dievca so satkou,myslim ze bola cervena bodkovana...=D uz som to strasne dlho nikde nevidela...zda sa mi ze mamina to spomenula nejaky cas dozadu ze to uz nevyrabaju...=D
Keď som bol malý tak mamička mi kupovala takú čokoládu, myslím že sa to volalo princ, nedávno som to hľadal v obchode a nenšiel som to tak som to vzdal.... pochybujem že to ešte existuje....
Ale taká malá čokoládka a vnôtri bol obrázok zvieraťa... nekupoval som si to pre chuť ale pre nálepky
spominam si na jednu sladku penu, ktora bola v obale ako jogurt a mamina tomu hovorila cmarová pena alebo tak podobne a chutilo to strasne dobre, naslahane, mnaaam uzasna pochutka
@Narazuvzdornaa áno? tak to som potom rád vo všetkých obchodoch ktoré navštevujem tie biele prestali predávať a majú len tie obyčajné... kde to bývaš? nech viem kam mám nabehnúť pre kartón bielych kaštanov
Čierneho Princa som už strašne dlho v obchodoch nevidela... akurát tak jeho napodobeniny, ale originál... Viem, že sa vyrába ešte, ale už nie je tak dostať ako kedysi...
Lila Pause. a ešte také cukríky. boli elipsovité a ružové s tmavomodrým prúžkom vo fialovom sáčku. trochu šumeli a boli ÚPLNE SKVELÉ. keď sme boli v prváku na lyžiarskom v Oraviciach, našla som zastrčené potraviny, kde ich ešte mali!!!!! to bol zážitok. každý deň som na ne chodila. mňam. a vtedy som ich videla naposledy. ach.
Ach chyta ma nostalgia Aj ked uz pamatam iba tak matne, ale aj ja som zboznoval tu Devu, tiez spominam ked mi mama kupila tie zebra rezy z lahôdok, čierneho princa stále doniesla babka keď prišla k nám a ešte som miloval tie original termixy ešte z košickej mliekarne (ktora uz, mimochodom, takmer desaťročie neexistuje), a aby som nezabudol, tak tie zuvacky Pedro..
fuha a už si na nič také nespomínam.. tak keď ma napadne, dopíšem
mne chýbajú tie pravé obycajne parky, ale nie spekacky ale párky, tie ste mohli v pohode zjest aj surové, sice ten risk tam bol ale aj tak terajsie párky sice vonaju tak ale nechutia tak dobre surové a tiež to Křupíno som uz dlho nevidela
ááno a este tie resanky boli fakt super, nie jak tie 7days to je proste , ani nevim jak to nazvat proste sa to neda jest, strasne mi to nechutí aa tie cokoladky co ste spominali ze tam bola aj nalepka tak to bolo tusim Krass Kralovstvo Zvierat abo nieco take
noo ja si pametam na teke cukriky. turecky med to bol.. v orandzovom obala a strasne sa to lepilo po zuboch,, a este tie tycinky co tu spomynate.. nugatovu , malinovu.. tak ja si pametam aj na kokosovu ta mna najviac chutila..
ked som bola mala, tak mama mi kupovala take jogurtiky, to boli po styroch spojene v takych kriklavofarebnych teglikoch, ruzove, alebo oranzove podla prichute... a potom k nim davali aj take palicky, ktore tam clovek strcil a dal si to zamrazit. Neviem ako sa to volalo ale zboznovala som to
Milujem sladkosti s kokosovou náplňou... Len mám pocit, že som jedinná na Slovensku, pretože veľa takýchto výrobkov sa stratilo z obchodov... Napr. kokosová Siesta, Zlaté oplatky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
» ke.potraviny.eu/img/produkt/254...
Teraz ma napadlo - krtkovu tortu ešte predávajú? Dlho som to nikde nevidel. Ale tú som miloval.
a taky penovy jogurt AHA
Ale taká malá čokoládka a vnôtri bol obrázok zvieraťa... nekupoval som si to pre chuť ale pre nálepky
A tyčinka Olé s jahodovou želé náplňou
@d170 , pán, u ktorého som bola na návšteve, vytiahol veľké papierové vrecko s minimálne tridsiatimi Devami to bol pohľad..
Kde, preboha, to kupuješ?
Síce je pravda, že ani to nehľadám...
@horox práve sa pozerám doma na škatuľu s krtkovou tortou
Čierneho Princa som už strašne dlho v obchodoch nevidela... akurát tak jeho napodobeniny, ale originál... Viem, že sa vyrába ešte, ale už nie je tak dostať ako kedysi...
ani dokonalé ženy sa už nevýrabajú
fuha a už si na nič také nespomínam.. tak keď ma napadne, dopíšem
@radulik7 diki
Natocili len 2 serie. Neviete kde by som ich mohol kupit?
tu je vselico, na tych fotografiach som nasiel aj spomienky na detstvo, vacsinou hracky z ktorych neostalo uz zial nic.
@58 KOUKOU ROUKOU som mal strasne rad, ale dnes uz ani len netusim, co ten produkt vlastne robilo takym vynimocnym.