Mal vzťah s vašim otcom vplyv na výber vášho partnera?
resp. vybrali ste si rovnakého/podobného chlapa ako je váš otec či ste si vybrali opačne/inak? Alebo aké vlastnosti zhodné s vašim otcom má váš priateľ? V čom sa líšia?
Hovorí sa, že aký je otec dievčaťa, takého si vyberie partnera do života...
So smiechom by som povedala, že by na tom niečo mohlo byť, až na to, že som nevyrastala s otcom a jeho záložnú náhradu tvorila krstná mať. Počíta sa to ?
ja som to počula v tom že taký sú väčšinou sympatický ako otec (poprípadne mužská osoba ktorá v detstve decka veľa znamanala) ... ja som svojho tatka videla asi dva krát a je to korunovaný kokot...iže ale pristihla som sa že sa mi lúbia chlopy čo majú podobné rysy ako Maťko... mamin brat čo bol aj mne bratom (samozrejmeobrazne povedane)
Inak toto je pravda! Už traja chalani ktorých som si vybrala sa strašne podobali na môjho otca(Akože povahovo ) Všetci traja sa zo začiatku zdali ako v pohode chalani ale časom sa začali kurviť A toto som si uvedomila až po tom čo som sa rozišla s tým tretím chalanom.. FUCK!
@frota345 oni sú síce povahovo úplne iný, a ja si teraz nespomeniem na konkrétne príklady, ale občas proste vyskočí niečo, že si všimnem, že otec urobil to isté čo milý....
napr, teraz mi napadlo, obaja veľmi podobne komentujú štetky, vždy keď ideme autom okolo pošty
samozrejme.. aj ked netusim ako, podaril sa mi najst taky isty povysenecky kreten ako je moj tatko.. don't get me wrong, ja ho mam rada, ale stale to je povysenecky kreten. s frajerom som sa rozsila tak cakam ci sa najde dalsi taky
tento vztah vzdy ovplyvnuje zenu. nemusi to byt ale nutne otec, ale vzdy je to dajaky muzsky vzor z rodiny. u mna to je do istej miery ujo kedze otec nebyval casto doma.
jo a tie co nemate otca, vo svojom partnerovi budete hladat vsetko co by ste chceli mat v otcovi a mate sklony chodit so starsimi muzmi. cize tak ci tak vas to ovplyvnilo.
@frota345 Moj otec ma jednu velmi zlu vlastnost a bože chraň aby ju mal aj moj (buduci) chlapec. Vždy to musi byť ON KTO MA PRAVDU aj ked ju v podstate nema a je mu to aj dokazane.
Nevydržala by som s chlapom,ktorý by mal vlastnosti ako moj otec.Sorry,ale toto vážne nie! Stačí mi do*ebaných 16 rokov a nie celý život kvoli jeho sku*venej povahe.Len je otázne či som tu povahu nezdedila ja ...
@stenatko Keď nebudem reagovať, bude to vyzerať blbo, keď budem reagovať zavádzajúco, bude to vyzerať blbo, keď budem reagovať pravdivo, budem vyzerať, ako schizofrenik a tak mi teda povedz, ktorý z možných postupov mám teraz zvoliť?
@stenatko No.. ale to budem musieť furt všetkých posielať zomrieť ! To bude chcieť ťažkú pretvárku . Ale, pravdupovediac, ja by som len veľmi nerada niekoho zneuctila, ale uvažujem, že si zmením postavu na Dory (*či Dori?) z Nema alebo na Oslíka (zo Shreka), lebo on vedel parádne nabaľovať, keď ho niekto zahnal do úzkych, ale to zas nevyhovuje teraz roli Biz., ak chce byť Spiderman - tak mám dilemu. Ale Schiza sa bojím znázorňovať .. prepáč. Tak.. čo myslíš ?
@stenatko No ale to neviem, či niekto pochopí nejakú súvislosť, prečo sa moja postava z relatívne (ne)normálnej zmutovala na schizo-nenormálnu disappointed:?)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
napr, teraz mi napadlo, obaja veľmi podobne komentujú štetky, vždy keď ideme autom okolo pošty
tento vztah vzdy ovplyvnuje zenu. nemusi to byt ale nutne otec, ale vzdy je to dajaky muzsky vzor z rodiny. u mna to je do istej miery ujo kedze otec nebyval casto doma.
jo a tie co nemate otca, vo svojom partnerovi budete hladat vsetko co by ste chceli mat v otcovi a mate sklony chodit so starsimi muzmi. cize tak ci tak vas to ovplyvnilo.
Chcem ťa vidieť ako budeš vyzerať ako Schizofrenik
Biz. bude Spiderman? Som zvedavá, čo bude robiť, keď sa stretne so Supermanom
pretože to nie je dobre. a aj otcovi sa vyhýbam.