tato tema nie je o mne ani o nikom konkretnom, pytam sa zo zaujimavosti. vadilo by vam, keby mal vas partner/buduci partner na nejakom viditelnom mieste velku tmavu odstavajucu bradavicu, popripade dve vedla seba? napr. na krku, vo vystrihu, na bruchu, na
keby to bolo na tvari alebo krku asi by na to nebol dobry pohlad, ale verim ze by sa dotycny dal prehovorit na odstranenie... ved je to dnes bezna zalezitost, moj ocko si dal odstranit hned tri...
@cicatrix jj, to som si az teraz vsimla tak zalezi na tom kde by bolo, keby bolo niekde na viditelnom mieste v strede to by mi asi dost vadilo, ale keby bolo niekde schovane tak ani nie treba konkretny priklad na to
Čo ja viem, myslím, že by bol dosť inteligentný na to, aby si to CHCEL dať odstrániť. A keby nie, prežil by som to, preboha. Moje telo tiež nie je dokonalé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
*hoppohroma
pokojne by som si šla vyrezať keby sa mi nejaké niekde tajne robila.
a myslím, že je rozdiel medzi znamienkom a bradavicou.
mimo to, keď sa bradavica rozškrábe tak sa môže rozniesť ďalej po tele.
a znamienka su pekne ak su malicke..ale zas nejaka velka skvrna na tvári vie pekne odpudit..
akceptujem len dve bradavky na prsiach