O moj boze jezisi. Tento system je sice dost obmedzujuci pre intelekt, na druhej strane je obrovska vyhoda, ze drzi na uzde aj tupcov. Prijatelna obet..
Mne sa SAW páči, pretože to nebolo len nejaké nezmyselné zabíjanie ako býva zvykom v nejakých horroroch.
Toto má aj myšlienku a je to premyslené a to čo niekto urobí a chová sa k ludom zle sa mu v tomto smere vráti. Človek vtedy prehodnotí svoj život úplne ináč ako keby mu niekto dohovoáral. To Že niekto ide len po prachoch a nezaujíma ho čo sa deje s ludmi a kolkým ublížil a ako skončili sa mu napírklad v tomto smere vymstí a zažije si to , ako sa ocitnúť na pokraji smrti.
AK by sa to dalo, chcel by som aby sa takto trestali ludia, ktorí ludom ubližujú a na ktorých neexistujú ani poriadne zákony, a veselo ubližujú ludom ďalej. beztrestne.
Fúha ten film lezie na mozog no. ... Bojím sa, aby Jojka/Markíza (naše super mega slovenské televízne stanice!!! ) neurobili reality show "Boj o prežitie" a JigSaw by bol Braňo Mojsej
@ao ..ale ide o to ze jigsaw v tom filme vedel o ludoch dost vela a praveze oni neboli potrestaní v beznom svete , takze u neho bola spravodlivost na prvom mieste ,lebo on vedel ze by mali byt za to potrestaní takze suhlasim s @flyingislife
@flyingislife No to je prave dost problem, pretoze keby tu bol funkcny pravny system, tak nieco ako si pisal by neexistovalo. To, ze sa niekto vyhyba trestu nevyriesis sprisnenim trestu, ale jeho dokladnejsim vymahanim.
Keby si zaviedol nehumannejsie tresty, tak by si dosiahol akurat to, ze by sa dotycni UPLNE ROVNAKO nadalej vyhybali trestu a vela by sa nezmenilo (maximalne ti, ktori uz potrestani su, by trpeli nepomerne horsie ako teraz). Teda ked neberieme do uvahy "romanticku" predstavu nejakeho samosudcu, co by mal patent na trestanie ludi, na ktorych je sudnictvo kratke
@junkychess No jo, ale Jigsawovi tie dokazy napisal reziser
Presne @lucidiamond proste tam je to až príliš kruté..keď si neikto musí odseknúť ruku..alebo pchať ich do kyseliny..to neprajem nikomu,ani tým čo týrajú zvieratá..ani tým čo zabíjajú dokonca,radšej hneď dáky trest smrti..že ale zomrie bezbolestne..ja neviem ale zo Saw..to nie..
Neviem koho táto zvrátená myšlienka mohla napadnúť, ale toto si nezaslúži nikto. Aj keď ten film odosiela okrem násilia jednu hlbokú myšlienku, nedokázala som sa na to pozerať do konca, pretože mi z toho skoro ruply nervy. Pre tých najväčších hajzlov bezbolestná smrť, alebo psychycké týranie bez následku smrti, ale tu opäť zabúdame, že aj oni majú rodinu a city, preto skôr to druhé. Aby si to uvdeomili a mohli začať od znova.
A či si myslím, že je to možné? Neviem...nechcem aby to bolo možné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja urcite nie.
Toto má aj myšlienku a je to premyslené a to čo niekto urobí a chová sa k ludom zle sa mu v tomto smere vráti. Človek vtedy prehodnotí svoj život úplne ináč ako keby mu niekto dohovoáral. To Že niekto ide len po prachoch a nezaujíma ho čo sa deje s ludmi a kolkým ublížil a ako skončili sa mu napírklad v tomto smere vymstí a zažije si to , ako sa ocitnúť na pokraji smrti.
AK by sa to dalo, chcel by som aby sa takto trestali ludia, ktorí ludom ubližujú a na ktorých neexistujú ani poriadne zákony, a veselo ubližujú ludom ďalej. beztrestne.
Nehoovrte mi že nikto ešte nevidel video ako ludia zachádzajú so zvieratami. ako ich týrajú a ubližujú nevinným ludom a zvieratám. a podobne...
@flyingislife No to je prave dost problem, pretoze keby tu bol funkcny pravny system, tak nieco ako si pisal by neexistovalo. To, ze sa niekto vyhyba trestu nevyriesis sprisnenim trestu, ale jeho dokladnejsim vymahanim.
Keby si zaviedol nehumannejsie tresty, tak by si dosiahol akurat to, ze by sa dotycni UPLNE ROVNAKO nadalej vyhybali trestu a vela by sa nezmenilo (maximalne ti, ktori uz potrestani su, by trpeli nepomerne horsie ako teraz). Teda ked neberieme do uvahy "romanticku" predstavu nejakeho samosudcu, co by mal patent na trestanie ludi, na ktorych je sudnictvo kratke
@junkychess No jo, ale Jigsawovi tie dokazy napisal reziser
A či si myslím, že je to možné? Neviem...nechcem aby to bolo možné.