Ide o to ze mam pocit, ze mam svoju priatelku radsej ako ona mna, hoci ked sme spolu, vyzera to inak ale inokedy ked nie sme spolu a sme dohodnuti, tak sa ani neozve a pride mi, ako by jej bolo jedno ci sa ozvem ja. Ak sa ozvem tak ok, ale ak nie tak sa o
@peter678 tvojou ziarlivostou... vlastne nie.. ty nie si ziarlivy, len mas nizke sebavedomie. keby ho mas zdrave, tak toto neriesis... a co ona vlastne podla teba robi vtedy, ked sa neozve?
@interrupcio to je jedno co robi, ale ked mam nikoho rad tak ked s nim niesom fyzicky tak aspon cez net ci mobil nie? nehovorim keby nemohla prist na net ci nemala kredit ci co, ale ked moze?
Ako ver ze nejsi jedini clovek v jej okoli, a nejako ju bombardovat sspravami a vycitkami ze preco ma nemas tak rada ako ja, tak to asi nebude dlhy vztah...
@peter678 vsak to ze ked ma cas, tak mozno chce byt este aj s kamoskami bez frajera... ale tak skus si dat tyzden pauzu mozno viac a nezvat sa jej ak sa sa ma ozve tak aspon vies na com si a ked nie tak nooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
whoopa najivna style