Nie, ale mám ho teraz . A vlastne, raz som mala takého dočasného, to ešte napoly s kamarátkou . Ale on bol iba na týždeň. A zanechával nám odkazy z bukvíc . Psychopat..
@matusha vzhladom na to ako je ti ten oblubený plysak, deti sa s nimi väčšinou rozpravaju a spravaju sa k nimi akoby boli zivi co je podstate ako imaginarny kamarat len on je neviditelnej okoliu ale v podstate to iste C:
mala som aj imaginárneho, ako sa volal sa nepamätám ale mala som jedného plyšáka ku ktorému som pociťovala až tak šialenú lásku že som ho bila a búchala o stenu. potom som plakala a ospravedlňovala som sa mu.
@pomponchan Na Zlín sa nesťažuj, veď to hlavne Ty si tam chcela ísť . Ja som v tom takmer nevinne. A proste si im bola sympatická, no. Odo mňa zas utekali .
@snehovavlocka Keby si v toto leto prišla aj Ty, keďže som Ťa pozývala, tak by si to mohla veľmi ľahko pochopiť .
Ano, volal sa Jasper a videla som ho len ja... Netusim ako vyzeral... Vsade som s nim chodila za ruku.. Potom ma krstna chytila raz za ruku, aby ma rychlo potiahla cez 4 prudovu cestu, kde neboli semafory a jeho chudaka zrazilo auto
Ale inak musela to byt pre nu fest hanba ked sa jej decko po prejdeni cesty hodilo na zem s revom, ze "Jespera zrazilo auto"
@flussica ja sa nestazujem len ako sa ta jedna ovecka na mna hodina myslela som ze prisla moja smrt ved to bolo take hovado a ta jej vlna bola este vacsia a ked som sa snazila utiect tak aj ostatne ma zacali prenasledovat xD
@snehovavlocka Aha, takze to nebola dobra motivacia... Kazdopadne, su tam aj ine zvierata... (Najzaujimavejsie skusenosti mame istotne s Lemurmi . Prihody v prilohe.)
veľká plyšová myš, ktorá so mnou asi do 7 rokov vždy verne cestovala s hlavou trčiacou z ruksaku (ale keď som sa nad ňou pred pár rokmi zamyslel, došlo mi že to je možno mačka ) a potom fialového netopiera (ktorého som nazval Pierro), ale úraze, ktorý mu spôsobili brat a bratranec (opálené ucho, polka chvosta a topánka) som ho prestal vláčiť
@snehovavlocka inak som si spomenula, ze mas na profilovke napisane aby ti niekto nakreslil ovecku tak ma napadlo ked uz mam tie ovecky v maturitnej animacii tak ti darujem jeden zaber C:
Ja som mala a dobre si pamätám ako som sa s ním "rozprávala" celá rodina vedela, že mám imaginárneho Peťa a keď pri mne "nebol" tak sa pýtal, že kde je D
hm ja som trpela samomluvou ked som isla niekam na bicykli tak som zoskocila a tvarila som sa ze mi na sedanke sedi moje dieta....a ja sa snim rozprávam,tlacim ho hore kopcom...nadavam mu ake je len neposlusne atd.
mala som bábiku, čo sa volala Jessie a všade som ju so sebou vláčila vďaka tomu sa mi zničila a môj tatko jej musel spraviť transplantáciu rúk a mám ju odloženú dodnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Ale moji sú vždy ľudia O_o.
smutné je aj to, že mala som LEN imaginárnych
Ibaže dospelý človek ju vie/nevie používať. Ide o jednotlivca.
No na týždeň, lebo to obl aj tak psychopat !
(@14 Myslíš na figúre: "A., Ty čo fetujeeeš.."
PS: Ty mas rysavu ovecku a ja som ju (ne)videla ? A to jej teraz hovoris, aby ziarlila, co !
1. Bolo ich veľa
2. Dali sa skryť do škatuľky od tabaku, od kiaľ mi už nikdy neušli
..
@sion Hiii, aj ja som sa vlastne kamarátila s mravcami ! Ale to sa mi neráta za imaginárne, ja som sa bavila iba s tými reálnymi .
@flussica Náhodou, ja som dnes videla z auta živé ovce a boli dosť škaredé. Nechaj si na pamiatku, že ju pozdravujem.
@pomponchan (Nehovor jej, ze som ju vlastne videla .)
(to som akože nevidela)
@pomponchan O tom niet pochýb, vlna je príjemná na dotyk.
lol, no ale ked ma stado oveciek napadlo v zline tak to nebolo take prijemne :/
To sa ako stalo?
@pomponchan Na Zlín sa nesťažuj, veď to hlavne Ty si tam chcela ísť . Ja som v tom takmer nevinne. A proste si im bola sympatická, no. Odo mňa zas utekali .
@snehovavlocka Keby si v toto leto prišla aj Ty, keďže som Ťa pozývala, tak by si to mohla veľmi ľahko pochopiť .
Ale inak musela to byt pre nu fest hanba ked sa jej decko po prejdeni cesty hodilo na zem s revom, ze "Jespera zrazilo auto"
@41 bože
dufam, ze sa ti to bude pacit
Veľa šťastia s prácou.