ja som s nimi nikdy nemala problem, uz som aj vela krat v nich spala, ked som nemala na vyber vacsinou, no raz sa mi akurat stala taka vec ze bola sosovka kus vysusena a v roztoku sa zlepila do polmesiacika... ponahlala som sa a chcela som ju rozlepit prstami, rozlepila som ju, dala do oka, a o par hodin mi zacalo palit.. natrhla som ju
takze asi na to by som si dala pozor, ze mat ju dost dlho v roztoku
Najväčší problém pre mňa predstavoval spočiatku celý proces vkladania a vyberania...istú dobu som si musel privstať aj o 20 minút skôr, aby som to vôbec stihol pred školou si nasadiť
S postupom času som sa to však zručne naučil a teraz mi to nezabere ani minútu...
Čo sa týka zdravotných ťažkostí ....tak...nič také...
hej raz sa mi rozpadla na dve časti v oku druhú časť som sice s problemami ale vytiahla.. možno nejaká chybná bola stalo sa to len raz..inak nič občas mam červene oči a štípu keď mam celý deň..nosim už 5 rokov
mne sa raz dostala dozadu na oko a nemohol som ju odtial vytiahnut... nakoniec nejakym zazrakom som to pinzetou vytiahol.. ale zredlo mi vtedy dost ...
@17 mne sa stalo to isté dokonca dvakrát a kvalitne ma to vydesilo ,ale našťastie som to zvládla bez akejkoľvek pohotovosti sama ...zápal rohovky ma raz prekvapil,to už som musela vyhľadať lekára
a potom už len klasicke zaspatie s nimi,následné začervenanie oči
otlačilo mi to rohovku a musela som si kvapkať... po trojnásobnom otlačení rohovky som si povedala, že 100 šošoviek chybnách byť nemôže, ale jedno moje oko a tak som ich viac nenosila a veľmi ľutujem, že je tomu tak, ale existuje našťastie aj laser
@blackrisq To bolo tak, že ona mi vypadla niekedy v priebehu dňa, čo sa mi v živote predtým ani potom nestalo, a nešlo mi do hlavy, že keď ráno som si ju predsa dala, že ju večer neviem nájsť.
Nevybrala, ale rohovku som si skoro vybrala (na dotyk je skoro rovnaká ako šošovka)
nie nie nemala som len raz sa mi stalo, že mi vbehla úúplne až pod oko dozadu ( vies co myslim dufam) a neišla mi vôbec vybrať, trčal mi z nej iba kúsoček žijem som tu a vybrala som to horko ťažko
dvakrat mi sosovka zrolovala a ostala pod hornym viečkom tak som to musela specialne vyberat,ale nebolo to nic strasne a bolo to len tym ze som to nesikovne vyberala z oka ale tak 7 rokov sluzia dobre az na to ze niekedy mam suche oci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
takze asi na to by som si dala pozor, ze mat ju dost dlho v roztoku
S postupom času som sa to však zručne naučil a teraz mi to nezabere ani minútu...
Čo sa týka zdravotných ťažkostí ....tak...nič také...
či nie taký si myslela?
a potom už len klasicke zaspatie s nimi,následné začervenanie oči
ale kamoske raz vypadla a potom jej zaliezla uplne za oko hore ze sme ju museli tahat von
Inak nie, z času na čas to reže, ale tak nosím krabičku so sebou, vyberiem si ich hocikedy
Nevybrala, ale rohovku som si skoro vybrala (na dotyk je skoro rovnaká ako šošovka)