tak ked som sa uz priznal v siestom rocniku na zakladnej dvojku a vo stvrtom na strednej trojku zo spravania, a to nikto nihoko nezaujimalo, ani ked som sa hlasil na vysku, ked to spravilo proferorkam dobre mne to bolo uplne jedno ... no neskor
Ja som bol na zakladke diabol, hlavne v 5. rocniku som mal cez 20 zapisov v klasaku, ale mal som mrte dobru triednu, ktora mi to zehlila, takze najvyssie zle som mal pokarhanie riaditelom...dvojka mi hrozila skoro kazdy rok, resp. od 8cky som dostal kapanek rozumu
ja som mal vecsie haluze v 2.rocniku na ZS: Na skolskom dvore cikal do piesku a spoluziaci sa v tom potom hrali. Alebo hadze plastelinu do spoluziacky. nenosi obrusok na desiatu. Alebo raz sme tak isli pokope chalni a niekto zakop o ucitelku a vyslo to na mna a dostal som poznamku: Bezcitne kope ucitelku do nohy, no strasne spomienky ...
no my máme pokarhanie ako celá skupina ruštinárov tuším že sme vrieskali a revali a rušili tým cez prestávku každého lol šak prestávka bola nop a ptm raz na Mikuláša robili prváci a my sme sa nevhodne správali
Ja som nikdy v škole za nič nemala žiadny ani jediný jeden zápis v klasáku... Bola som slušné dievčatko nikdy som nedostala ani jedinú jednu poznámku pritom som v 1-4 triede spolužiakov mlátila o 106...ale nikdy mi nič nedokázali...to by predsa také slušné dievča nikdy nespravilo...
Mne zatial vsetko preslo tie zapisy do klasaku ouuu sak to ucitelia do neho este pridavali ciste dvojharky aby bolo kde pisat.A taky najlepsi zapis bol ,,Ziak" skocil spoluziakovi do brucha.
No mňa chceli vyraziť, bo som skoro nechodila do školy, ale nakoniec s toho bolo individuálne štúdium, a skúšky v auguste so všetkých predmetov... Ale ešte v prvom ročníku...
@katka25 omg zato?? ja nikdy nenosim ani knihu ani papiere nic na ADK .. aaa tka iba pokarhania, zapisy.. a malo to byt aj znizena znamka zo spravania, pretoze sme v 5 rocniku nastrasili ucitelku ze spoluziacka odpadla tak zato.. akurat.. inak nic pohodee
Nič také špeciálne Mala byť neospravelnená hodina Lebo učiteľka nepochopila vtip (shcovali sme sa a neprišli na hodinu) ale to nám dáko trieny vyžehlil a 4 krát napomenutie triedneho za vurušovanie na hodinách
ja som na 3tyzdne a nieco udrbal so spoluziakom triednu knihu. a tak si cela trieda veselo zdrhala a nemalo sa to kde zapisovat . To bolo uz 4. krat za polrok co sme ju udrbali . ale vtedy sa to prepieklo. no a teraz sme mali mat 2 zo spravania ale nakoniec sme
to vyzehlili a dali nam len po pokarhani riaditelom. Haluz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
som vtedy šla so spolužiakmi počas vyučovania do lesa na vianočný stromček
sme chceli spraviť dobrú vec a skoro sme kvôli tomu mali zhoršenú známku zo správania
ale nejako to prešlo a mali sme jednotky
za zabitie profesora....
ale raz ma obvinili z krádeže. ktorú som nespáchala...nakoniec sa to ale vyriešilo nejako
šak k*k*tizmus...
Uz sa na tom len smejem teraz
to vyzehlili a dali nam len po pokarhani riaditelom. Haluz...