Viem dost divna otazka ale chcem vediet ze ci som jedina koho sem tam napada ze ma taky pocit ako by nepatril na tuto zem proste ma uplne nazory ako ostany, nechape ludi ktory spravia všetko len pre peniaze ,trapi ju všetka ta zloba co sa deje na svete ,
občas...ale mam 2 kamosky....s jednou si rozumiem, mame rovnake nazory...preco? lebo...proste obnidve nie sme najbohatsie. Ta druha je presny opak nas-dostane vsetko, na co sa pozrie. A s tou si nerozumie ani jedna
tak taky pocit mam skoro stale a naviac nenavidim ked sa vsetci snazia zo vsetkych sil zaujat...najviac to vidim na facebooku kde sa kazdy pretvaruje a je uplne iny ako v skutocnosti (dufam ze to co som napisal nebolo moc odveci
@rebelka ... jednoducho to slovo "divný" nie je tak myslené ako by malo... pre niekoho sú tí ľudia divní, ale pritom sú výnimoční, nie divní.. a to väčšina ľudí nechápe
niekedy sa tak citim.....mam svoj nazor....a fakt niekedy nepochopim...jak moze mat niekto iny....fakt....niekedy mam uuuplne ale uplne iny nazor ako ostatny...na nieco alebo dokonca na NIEOHO....!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale ak nájdeš aspoň jedného aliena, ako si ty (pravdepodobne)
tak hneď je svet krajší
A podľa mňa na tom nie je nič zlé byť iný ako drvivá väčšina