Allianz - hnusní parchanti (asi ako všetky podobné inštitúcie na SK)... keď lákajú klientov, div nesľúbia, že zabezpečia človeka do 10-teho kolena, ale keď príde na vec...
Je to o tom, že ľudia idú len po cene a poistné podmienky si neprečítajú. Keby si ich prečítali, tam by zistili, že v tej zmluve je kopa výnimiek a je dosť možné, že ak sa niečo stane nič nedostanú.
A takisto by som sa nedala nahovoriť na životné poistenie, brigádovala som v poisťovni, síce hovoria že je to dobrý produkt aj napríklad na šetrenie, ale z toho čo človek odvedie ide väčšina na krytie rizík a provízie poisťovni a človek z toho čo tam vloží dostane málo.
Fakt iba v takom prípade, ak má rodina napríklad hypotéku, nemajú žiadne úspory, nevedia ich vytvoriť a celá rodina je závislá na príjme jedného človeka.
Ale aj v tom prípade iba ak rizikové životné poistenie-pre prípad smrti toho živitela, určite nie investičné, lebo poistenie naozaj nie je šetrenie a za tie roky človek dá veľmi veľa peňazí poisťovni a dostane iba zlomok z tej sumy, čo tam vložil.
V prípade porušenia podmienok zo strany poistovne odporúčam obrátit sa na Slovenskú kanceláriu poistovatelov ktorá vykonáva dohlad nad poistovníctvom, prípadne NBS alebo bankovým ombudsmanom ak je poistenie naviazané na bankový produkt napr. úverové poistenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A takisto by som sa nedala nahovoriť na životné poistenie, brigádovala som v poisťovni, síce hovoria že je to dobrý produkt aj napríklad na šetrenie, ale z toho čo človek odvedie ide väčšina na krytie rizík a provízie poisťovni a človek z toho čo tam vloží dostane málo.
Fakt iba v takom prípade, ak má rodina napríklad hypotéku, nemajú žiadne úspory, nevedia ich vytvoriť a celá rodina je závislá na príjme jedného človeka.
Ale aj v tom prípade iba ak rizikové životné poistenie-pre prípad smrti toho živitela, určite nie investičné, lebo poistenie naozaj nie je šetrenie a za tie roky človek dá veľmi veľa peňazí poisťovni a dostane iba zlomok z tej sumy, čo tam vložil.
A PZP chcu zaviest aj na nehnutelnosti, bude sa to premietat do fondu na pomoc po zaplavach a p. . . . dalsi vyhadzov penazi von oknom.