Mali ste už niečo zlomené? ak áno ako dlho ste mali sádru?
Cez víkend som si pri nejakej opileckej situácii zlomil ruku v zápestí a teraz som zvedavý ako dlho mi nechajú sádru aby som nemal dojebabrané celé leto
@leilla ja som dostala vankusom do brucha smyklo sa mi na dlazke a najebala som chrbtom do dreveneho boku postele a som rada ze to bola len klucna kost
zlomené nie. ale narazené kosti na prstoch som mala veľa krát. ale to sa len namastí a obviaže. tak neviem zlomeniny. ale tak zápästie... to nie je noha, že nemôžeš nikam chodiť. to máš ešte šťastie.
nikdy som nemala nic zlomene,ale mam take podozrenie ze kedysi som mala nalomenu kost na pravej ruke,na dlani ta co vedie k prstenniku...a teraz v poslednej dobe sa o tu ruke nemozem riadne opriet..:/
ale brat mal kedysi zlomenu ruku, 1 mesiec mal sadru
mal som zlomenu ruku 2cm nad zapastim a stalo sa mi to tyzden pred prazdninami, sadra 8 tyzdnov, ty rataj takych 6 tyzdnov, cize tak na konci jula ti ju daju dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
nemala som to tam dlho este som bola krpec to sa rychlo zrastlo mozno dake 3 tyzdne?
Nikdy som nemala nič zlomené.
členok (nepodarený zjazd z kopca v kočári) - 2 mesiace
Prajem pekné prázdniny
ja som vedela, že sa radšej nemám pýtať
ale brat mal kedysi zlomenu ruku, 1 mesiec mal sadru
*klop-klop*