jj...ak niekto pozerá fail kompilácie, určite aspoň v jednej videl, ako niekto dostal po hlave od padajúcej závory. To isté sa mi stalo, odvtedy sa pri kráčaní toľko nepozerám na zem
uz viac krat som sa takto poskodila neumyselne. ja mam pocit, ze mi to dozivotne ukrojilo z kvality zivota, neviem ako vy kks ale na intraku mi raz tak hnusne tresli dvierka od skrinky do hlavy, lebo nedali sa poriadne zavriet a zavadila som o ne omylom, tak ze mi do hlavy udreli a normalne som na chvilku prestala vidiet, taka to bola bolest. som velmi rada, ze tam uz nebyvam, ziskala som privelmi negativnu vazbu tymto zazitkom
no a ešte kedysi ešte na zške sme si hádzali niečo po triede a schytalo to rovno svetlo nad mojou hlavou...to boli tie klasické neónové svetlá, pod ktorými viseli také štvorčekové plastové kryty no a hento mi spadlo na hlavu, rozlomilo sa na polovicu a hrča bola na hlave asi mesiac
Dnes som mal ja tusim prvykrat velku hrcu a to tak ze som si jebol hlavu o tyc v posilke, ked som chcel nalozit kotuc ...taky prudky otras a zazitok zaroven, na ktory nikdy nezabudnem, proste epic
jop, keď som bola malá, v obývačke som sa hrala na zemi, proste som skákala a tancovala atď... a pri tých divných pohyboch som si treskla hlavu do stola :/ ... takú hrču som mala ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov