Aj minule tu bola podobná téma
Takto
Klapať , no so Slovákom je to 50/50
Mám kamošku , ktorá chodila s mexicanom , jeeep .. super inteligentná ,vtipná , krásna
Keď si s ním začala bola som 3 človek ktorý sa o tom dozvedel
Jej mama bola prvá , ta jej to schválila , boli tam aj ovácie , lebo Mexican bol majetný
Druha bola naša spoločná kamoska ,, ta je neskúsená, tak jej povedala aké je to super že ma ... bla , bla , bla
Ja ako zvyčajne , úprimnosť nadovšetko človek ktorý už teraz vie že niekedy je dobre si do jazyka zahryznúť
Povedala Som jej že , nemá jej vzťah žiadnu perspektívu a nech si dáva veľký pozor ... ostala ako obarena
(Ja som jej to veľmi priala , no )
Čo chcem vlastne napísať a to som jej aj povedala
.....
Po prvé diaľka láske nepraje
Po druhé iná kultúra
Po tretie iné zvyky
Po ďalšie ..iné náboženstvo , predsudky atd.
Skončilo sa to svadbou ? No
Po čase zistila že to nemá cenu.Lebo moje obavy sa naplnili do bodky.
Nebola som samozrejme taká krava jeh povedať tie známe slova “a vidíš , ja som ti to hovorila ,neposlúchla si ma”
...
Nemusí to byt pravidlom , ale väčšinou take vzťahy nevydržia veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Takto
Klapať , no so Slovákom je to 50/50
Mám kamošku , ktorá chodila s mexicanom , jeeep .. super inteligentná ,vtipná , krásna
Keď si s ním začala bola som 3 človek ktorý sa o tom dozvedel
Jej mama bola prvá , ta jej to schválila , boli tam aj ovácie , lebo Mexican bol majetný
Druha bola naša spoločná kamoska ,, ta je neskúsená, tak jej povedala aké je to super že ma ... bla , bla , bla
Ja ako zvyčajne , úprimnosť nadovšetko človek ktorý už teraz vie že niekedy je dobre si do jazyka zahryznúť
Povedala Som jej že , nemá jej vzťah žiadnu perspektívu a nech si dáva veľký pozor ... ostala ako obarena
(Ja som jej to veľmi priala , no )
Čo chcem vlastne napísať a to som jej aj povedala
.....
Po prvé diaľka láske nepraje
Po druhé iná kultúra
Po tretie iné zvyky
Po ďalšie ..iné náboženstvo , predsudky atd.
Skončilo sa to svadbou ? No
Po čase zistila že to nemá cenu.Lebo moje obavy sa naplnili do bodky.
Nebola som samozrejme taká krava jeh povedať tie známe slova “a vidíš , ja som ti to hovorila ,neposlúchla si ma”
...
Nemusí to byt pravidlom , ale väčšinou take vzťahy nevydržia veľa