6 rokov, 5 rokov a aj keď si myslím, že starší chlapi sú inteligentnejší, resp., že BY MALI BYŤ, nedopadol ani jeden vzťah dobre.
Žijeme jednoducho v iných svetoch, ak nie svetoch, tak aspoň v odlišných dimenziách a neviem si predstaviť, že v mojom veku by som sa vedela usadiť s jedným partnerom, ktorý by bol starší- majú vyššie nároky, požiadavky, netýkajúce sa sexuálneho života, ale skôr voľného času a aktivít, ktoré by chceli so mnou tráviť a ja ako študentka s fixnou školou a ešte stále maloletým statusom im neviem vždy vyhovieť, čo sa vo mne vždy škrie s tým čo by som mala a stým, čo chcem.
Aj keď taký vzťah vie naučiť veľa, takže nevravím nie a čísla sú síce fajn, ale často zavádzajú.
Ale aj tak som doteraz, no nazvime to, "najnormálnejší" vzťah mala s rovesníkom.
Chodím o päť rokov starším chlapcov, síce mu už isté veci neslúžia, tak ako kedysi, ale aspoň celkom dobre rozmýšla a je celkom vtipný a vôbec, je mi s ním dobre
mam 16 a mala som 23 bolo to fajn mal auto čiže výhoda že sme mohli byť spolu kedy sme chceli,zarábal si už čiže mi ho neprišlo luto ked kupoval listky do kina a celkovo bol už rozumnejší..
@4 Ked som mala strnast rokov, balil ma 5-rocny chlapec susedovie (No dobre, tak to bolo iba o devat slight_smile:. Strasny pruser! Nemohla som mu dva a pol roka vysvetlit, ze to ASI nepojde.
... @rischo ...Tak zabijat sa koli tomu nebudes to je jasne, a ked si stastny tak to naozaj nema vyznam
Ale tak co ja viem ... Ja mam taku skusenost, ze tie mladistve su dobre akurat tak do postele na nejakej party a to tiez len v tom pripade ak su 18+ uz porozoberane a na teba uz neostalo
No na vztah s 20+ rocnym ?
...Kazdy sme ale iny co sa da robit, ja sa ale cudovat mozem nie ?
@nobile no keby bola llen taka party tip ze cigy, chlast atd.. tak isto nie ...no divilo sa vela ludi..s tym treba pocitat..ale ked tu pozeram tak tu je dost co pisu ze rozdiel 4-5 rokov
@nobile no jo som srac..a to ne len pre teba..aj pre vlastneho otca..co uz ..som stastny...aj zo mna si kamosi zo zaciatku robili srandu pri pive a tak ale uz pohoda...no ja mam 20 a frajerka ma 15, bude mat 16
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Žijeme jednoducho v iných svetoch, ak nie svetoch, tak aspoň v odlišných dimenziách a neviem si predstaviť, že v mojom veku by som sa vedela usadiť s jedným partnerom, ktorý by bol starší- majú vyššie nároky, požiadavky, netýkajúce sa sexuálneho života, ale skôr voľného času a aktivít, ktoré by chceli so mnou tráviť a ja ako študentka s fixnou školou a ešte stále maloletým statusom im neviem vždy vyhovieť, čo sa vo mne vždy škrie s tým čo by som mala a stým, čo chcem.
Aj keď taký vzťah vie naučiť veľa, takže nevravím nie a čísla sú síce fajn, ale často zavádzajú.
Ale aj tak som doteraz, no nazvime to, "najnormálnejší" vzťah mala s rovesníkom.
...Cosiiii ...
Neber to v zlom ...Ale prislo mi to velmi smiesne
Ale tak co ja viem ... Ja mam taku skusenost, ze tie mladistve su dobre akurat tak do postele na nejakej party a to tiez len v tom pripade ak su 18+ uz porozoberane a na teba uz neostalo
No na vztah s 20+ rocnym ?
...Kazdy sme ale iny co sa da robit, ja sa ale cudovat mozem nie ?
Ale zas 10 by bolo vela :/
O to viac sa cudujem
...Hlavne tym sracom. Si podla mna pohorsujete.
Caje si urcite polepsili, ale taky chlop je jako v kolektive hned brany za trota
Ked som mal o 3 roky mladsiu slecnu tez sa mi posmievaly pri pive chlopaci
...To mala 16 skoro 17 a ja 19
No neboli daleko od pravdy, nevedel som s nou tak kecat ako viem s rovesnickou ci o dva tri roky starsou zenou
@rischo ... A teraz uz si srandu nikto nerobi ?