Takze mam jeden problem uz asi 3 mesiace si pisem s jednym dievcatom pred dvoma tyzdnami ma ona zavolala von a tak sme sli. Bolo hned vidiet ze sme si obaja sadli. Stale mi hovorila ze ake mame rovnake nazory a take veci proste bolo vidiet ze asi ma o mna
možno si jej sadol po všetkých ostatných stránkach len nie po fyzickej, aj to sa občas stáva...nechcem povedať, že si škaredý alebo čo, len ono podľa mňa treba aj takú tú chemickú iskru k tomu všetkému ostatnému....alebo možno si len myslí, že na prvom stretku si jej nedal dostatočne najavo, že s ňou chceš byť a možno sa len hanbí my baby sme už raz také nerozhodné a tak ...podľa mňa ak má záujem písať píš si, ak má záujem stretnuť sa stretni sa a daj tomu čas....prípadne sa jej na ďalšom stretku opýtaj, že čo od toho všetkého očakáva, potom jej povedz, čo očakávaš ty...veď najlepšie je podľa mňa povedať si všetko na rovinu
Myslim ze po fyzickej stranke je vsetko v najlepsom poriadku. Videla ma den predtym ako sme spolu boli von v meste. Takze keby som jej nesadol myslim ze by hned von nechcela ist
ja nechcem vyznieť divne, ale čo poznám zo svojho okolia, ak ju dobre nepoznáš, tak nemôžeš vedieť, čo za tým je...pokojne za tým môže byť aj rodina alebo niekto iný, že ju nechcú pustiť von a ona to takto zahovára...neodpíš tú holku hneď len preto, že nechodí vonku, pokús sa o nej zistiť nejaké info, prečo je to tak atď...a keď ti nepovie, tak netuším...čakaj, kým sa ti páči a kým sa ti to chce
@risoo V ten deň som ešte unesená, lebo je skvelý a tak, ale potom.. Prídem domov a akosi si to všetko zrekapitulujem a nájdem asi 310 rôznych chýb, ktoré spravil alebo čo zlé povedal. A zrazu.. on chce stretnutie, ale ja už nechcem. A tak sa vyhováram.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
proste pockaj este
tiez by som ti mohol pisat,ze pod von a naposlednu chvilu by som to zrusil lebo babka je v nemocnici alebo nejaku inu vyhovorku.
spytaj sa jej narovinu .
Po jednom stretnutí sa dá celkom úspešne stratiť záujem.
Cink.. a je to vyriešené.