(vyberte skor ako sa pozriete na odpovede inych)Pozorne si pozrite dievca na obrazku A potom dievca na obrzku B. Ktoremu obrazku davate prednost? A alebo B? ........Vysvetlim neskor
OK, neako sa to zvrtlo tak test sa konci. No neuspesne. Skoda ze sa mi nepodarilo vlozit fotku a videli ste odpovede. A aj B je rovnaka fotka, no zretusana. Pri A su zrenicky mierne zvacsene (asi som to trochu prehnal, vyzera ako na LSD ) , pri B zmensene. Zvacsene zrenicky su znakom sexualnej pritazlivosti ktory vedome nevnimame, no podvedome ano. Preto by vecsina chlapcov a vraj aj dievcat malo uprednosnit A pred B.
@qwer28 LOL ..ja by som uprednostnil A aj ked som vedel že je to tá istá ,ale nie pre tie zreničky ,ale kvoli tomu že sa mi zdá že tá B má tu hlavu tak viac nevýraznú a neni vspriamená ako A (to a-čko vyzerá byť seba istá) ..a tie oči som si nevšimol ani keď som zobral lupu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Takze odpovedat, ze je to jedno
Aby to mohlo vnímať naše podvedomie, musí to vnímať aj zrak ...
On spomínal, že to vedome nevnímame, čo som ja pochopil tak, že si to proste neuvedomujeme v momente.
A myslel som si, že napriek tomu by som mal byť na tom obrázku schopný - pri sústredenom pohľade - rozlíšiť väčšie a menšie zrenice ...
Asi som bol slepý, keď som sa na to predtým pozeral
Ale aj mne sa z tých špát páčila viac B
Oveľa zaujímavejšie je to urobiť s fotkou muža na vzorke prudko heterosexuálnych chlapov.
Niekto asi čítal knižku "Reč tela"...