Ach ľudkovia, ďakujem za tak pozitívne reakcie vážne ma to potešilo viete..Nechcem dokašľať život mladému chlapcovi ale .. Je to chlapec na ktorom mi naozaj veľmi záleží ..Ďakujem Vám!
Ja viem Kierkegaard ale predsalen by som chcela vedieť názor ľudí, ktorý s týmto možno majú aké také skúsenosti, nechcela by som tomu chalanovi nejak ublížiť tým,že som staršia vieš..
@birdzlover18 tým že si staršia mu neublížiš. Neviem ako ťa to mohlo napadnúť že mu ublížiš tým že si staršia... Nemal by s tým byť problém, pokial si rozumiete, a nie je to len že "páči sa mi" a budete to ťahať možno rok a potom to už nebudeš môcť nazývať vzťahom a rozídete sa... ...ja som zástancom toho že najprv spoznať a dostatočne, až potom do vzťahu.
@birdzlover18 Počúvaj, raz som mal babu mala 27 a ja asi 20....nikdy, nikdy, nikdy opakovala to X krát by nebola s mladším vždy bola na takých 35+ a aha, ja som sa pritrafil a tých skúseností mám viac...jednoducho ak je niekto rozumovo na fajn úrovni a funguje chémia prečo nie? Môj kamarát mal 17 a chodil s 24 ročnou (s magistrov ale to asi nie je podstatné) a sú spolu stále už tretí rok
Máš pravdu!! Ďakujem ti za názor a fakt máš pravdu ..Nebudem na to tlačiť ani ja ani on a budeme sa spoznávať ..Ide o to, že mi sa poznáme už od malička asi nejakých 7 rokov ale je to iné ako keď sme sa poznali ako kamoši a je iné ak sa spoznávame normálne, medzi sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@peter151 no..lebo neviem..starší ma akosi neberú (ako nájdu sa výnimky..ale skôr nenájdu )
@leftbehind ako je to pre teba výhodné? to, že som na mladších neznamená, že každého, ktorý je mladší chcem..