ibaže neviem či ich mám kúpit alebo nie či budem moc žirafa alebo nie moj chalan má asi o 4 cm viac ako ja viem že opatky sú sexi (teda pokial sa v tom naučím chodit)..
mám si ich kúpit alebo nie?
a nechcem aby to vyzeralo smiešne ked budeme vedla seba a ja budem o trochu vyššia :/
samozrejme nebavíme sa o 15 cm podpatkoch mám na mysli klasiku-7 cm prosím o váš názor
Ale cmooooon, vsak si kup, treba mat take topanky prinajmensom pre istotu, ked sa vyskytne prilezitost. Mozno sa v nich nebudes citit prijemne,ale vyskovy rozdiel s frajerom riesit je trosku detinske imho, vsak nie si s nim preto, ze bol akurat vyssi od teba.
@bublinkamiska ten rozdiel bude minimalny, kup si ich, vsak ak on ma 182 bude v teniskach co tiez mu prida nejake tie 2 cm minimalne tak uz ma o 6 viac, ty na 7 cm opatku, myslim ze budete super a hlavne opatky su sexi .
@ps102 to len kvoli egu mozno, lebo vsade koluju tie nazory, ze chlap ma byt ochranca a blablabla, nenavidim tieto klise stereotypy podla mna rozumny clovek moc nehladi na vysku, aj ked v urcitej dobe mohol preferovat nizke baby ci zena vyskocyh muzov..mne sa napriklad pacia vysoke zeny tak 175 a viac a aj ked nosia podpatky a nizki chlapi resp. nizsi odomna su niektori aj pritazlivi celkom
@momoglamorous
Hej hej, jeden môj kamarát je presne taký ten "mačo" ktorý sa riadi takýmito stereotypmi
Okrem toho že má fóbiu z vysokých báb má celkom rád vekovú skupinu 15-16 rokov a on je dokonca troška starší odo mňa.
S nimi má istotu že on bude ten dominantný a tie baby ho nemajú s čím porovnať keďže predtým veľa z nich žiadny vzťah nemalo
to máš napiču asi ako ja...mám okolo 175 (možno viac už sa pre svoju psychiku ani nemerám) ale podľa mna nieje moc pekne ked vysoké baby nosia štekle, ten pocit že sa na všetkých pozeráš zhora ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mám si ich kúpit alebo nie?
a nechcem aby to vyzeralo smiešne ked budeme vedla seba a ja budem o trochu vyššia :/
samozrejme nebavíme sa o 15 cm podpatkoch mám na mysli klasiku-7 cm
prosím o váš názor
páčia sa ti - kúp, nepáčia - nekúp, celá veda.
Tak to si Maja môže kúpiť vysoké opätky potom, len z nejakých neznámych dôvodov ich nemá
Môj prípad to nie je ale čudovala by si sa koľkí chalani majú panický strach z vysokých báb
Hej hej, jeden môj kamarát je presne taký ten "mačo" ktorý sa riadi takýmito stereotypmi
Okrem toho že má fóbiu z vysokých báb má celkom rád vekovú skupinu 15-16 rokov a on je dokonca troška starší odo mňa.
S nimi má istotu že on bude ten dominantný a tie baby ho nemajú s čím porovnať keďže predtým veľa z nich žiadny vzťah nemalo