@metalboy10 Omg je tam toho veľa.(nebudem to skúmať)Len ti poviem tak že na obale je napísaná odporúčaná denná dávka.A ak ju prekročíš tak by to mohlo mať zlí vplyv na tvoj organizmus.
@ainie@15matka14 ja som v istom case brala hrozne vela vitaminov na znormalizovanie organizmu a doktor vravel ze to nejde...tak teda neviem nehadam sa moze byt
to ťa riadna somarina inak napadla...podľa mňa nejaké laxatívne účinky sa prejavia maximálne...poprípade ak by si to robil často, tak určite to má aj retinol atď a tu by mohli už nastať nejaké problémy kvôli hypervitaminóze...
@beaurebelle tak napr typ vitamínu ako napr C sa vylúči močom aj keď užívanie nadmerných dávok môže aj tu po dlhšom čase zanechať enjaké poškodenie...ale najmä vitamíny rozpustné v tukoch, tie sú v nadmernom množstve škodlivejšie... a hej, predávkovanie skutočne existuje, môže nastať poškodenie obličiek, pečene, vypadávanie vlasov atd atd je tu toho mnoho
@metalboy10 pokial to len jeden krat skusis si dat tak mozno len chvilkova teplota, bolest hlavy, unava, zvracanie, a podobne neskodne priznaky ze sa telo snazi zbavit tych latok, lebo vo velkom mnozstve su skodlive. dlhsie uzivanie takeho velkeho mnozstva moze mat katastrofalne ucinky, ako napriklad krvacanie do mozgu, poskodenie kosti, padanie vlasou, bolesti, nevolnost, cirhoza, zlyhanie ladvin a podobne.
Ked som mala sest a zozrala som za dva dni cele elke vianocne balenie martankov (este som ujedala aj sestrine aby si nikto mevsimol, ze tie moje miznu podozrivo rychlo) a nic mi nebolo, tak z tohto ti uz vobec nic nebude..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ze si chuj
každopádne podobné výživové doplnky obsahujú aj iné látky, ako rôzne minerály, a tými sa spravidla predávkovať dá
Spokojní?
a ja že to bude zasa dáka trápna otázka ohľadom sexuálnch vecí a takéto milé